Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
pumpernikiel32

Przewidywana długość życia

Polecane posty

6 godzin temu, _Gretta napisał:

Przy suficie miałam dawniej,  zlikwidowałam,  jak założyłam rolety noc/ dzień tak  nieliczne tylko rosną. O światło chodzi, mniej światła przez te rolety  taki jasny rudy kolor mam. Przy białych żaluzjach jeszcze rosly na kwietniku peerelowskim pod sam sifit 🤣  Piękne to było. 

Jest z tym roboty żeby w betonie rozwiercić otwory jak na żyrandol, ale ze względu na koty tylko taka opcja przechodzi i jak duże okna światło dochodzi. Wode tylko co jakiś czas przegotowaną i ostudzona dostają I odżywki vitaminowe te dla kwiatów co są do stosowania wewnątrz bezpieczne jak na mszyce i zarazy jakieś żeby brązowe liście się nie robiły. 

17 godzin temu, Ffxc1_5yih napisał:

Wiem co mam zrobić, ale dlaczego karetki się nawzajem wyprzedzają, na wąskiej drodze dwupasmowej, tuż przede mną, gdzie zjechać można tylko do rowu, i to w czasie kiedy jadę na umówioną przez telefon wizytę u lekarza? 

Pierwsze słyszę żeby karetki jedna drugą wyprzedzały nie dając większych szans na przeżycie tym z przeciwka i nie ma pobocza żadnego tylko od razu rowy są. 😁 Coś mi tu cuchnie manipulacjami munkowoukrowymi, a od spodu kupa puka. 😁

17 godzin temu, Ffxc1_5yih napisał:

To tak a propos karetki którą podobno jeździsz. A może sterujesz zdalnie. Kierowcami. 

A uj cię obchodzi moje życie i zajmij się lepiej swoim, bo ja tu nie narzekam z powodu jakichś bzdur. 😁

12 godzin temu, Daniel86 napisał:

Ponoć osoby samotne żyją krócej, ale moim zdaniem to nie przekleństwo, ale błogosławieństwo, bo po co się męczyć z samotnością aż do 80.

Tak żyją krócej jeżeli nie mają predyspozycji i źle znoszą izolacje . A z błogosławieństwem, albo przekleństwem zależy jak spojrzeć. 

• Thanks 1

Depresja nie, ale pewnie cos zjeebanego sie wydarzy w moim zyciu i albo umre albo znikne po prostu albo stane sie innym czlowiekiem lub wyfrune z tej planety

18 godzin temu, Onaaaa napisał:

Dobranoc 😘 nie przemęczaj sie za bardzo bo potem na leki potrzeba wydać 🤣

Nie przesadzajmy, bo szprycuje się tylko kreatyną, odżywkami i żeńszeniem, a resztę potrzebnych składników pozyskuje z normalnego pożywienie ogólnie dostępnego . 😆💪

4 minuty temu, owsikus szczerbatus napisał:

Depresja nie, ale pewnie cos zjeebanego sie wydarzy w moim zyciu i albo umre albo znikne po prostu albo stane sie innym czlowiekiem lub wyfrune z tej planety

Nie ma co myśleć w ten sposób i wkręcać sobie najgorsze scenariusze, bo za młody jesteś na umieranie . 😁

9 minut temu, Niе otwieraj oczu napisał:

Nie przesadzajmy, bo szprycuje się tylko kreatyną, odżywkami i żeńszeniem, a resztę potrzebnych składników pozyskuje z normalnego pożywienie ogólnie dostępnego . 😆💪

To był taki żarcik z tymi lekami 😆 a ja tam nic nie biorę i jeszcze jakoś sie trzymam 😁 pyszne czereśnie jem z lodem do tego czekoladowym 🙂

39 minut temu, Onaaaa napisał:

To był taki żarcik z tymi lekami 😆 a ja tam nic nie biorę i jeszcze jakoś sie trzymam 😁 pyszne czereśnie jem z lodem do tego czekoladowym 🙂

Bo jesteś młodsza, a ja już wypada być zawczasu przygotowanym na wydatki z powodu potencjalnych leków.😁 Nie jadłem tak nigdy i ja je płucze pod zimną wodą po czym są gotowe. A czerwone masz czy żółto różowe 🤔

52 minuty temu, owsikus szczerbatus napisał:

Spoko, zobaczymy

Jakbym musial wrocic do polski na stale to jednak chyba dlugo bym nie pozyl, bo bym sie wykonczyl tam psychicznie Xd

Nikt nie zna dnia ani godziny , ale lepiej nie rozmyślać o śmierci , bo to pierwszy krok do psychopatii jako oswajanie się z czymś odhumanizowanym . 😁

26 minut temu, Niе otwieraj oczu napisał:

Bo jesteś młodsza, a ja już wypada być zawczasu przygotowanym na wydatki z powodu potencjalnych leków.😁 Nie jadłem tak nigdy i ja je płucze pod zimną wodą po czym są gotowe. A czerwone masz czy żółto różowe 🤔

Tak jasne musisz już wykupić miejsce na cmentarzu 🤣🤣🤣 Też myje je ale lody miałam to dodałam. Czerwone zawsze jem a te różowe to nie widzę w sklepach wcale. 

13 minut temu, Onaaaa napisał:

Tak jasne musisz już wykupić miejsce na cmentarzu 🤣🤣🤣 Też myje je ale lody miałam to dodałam. Czerwone zawsze jem a te różowe to nie widzę w sklepach wcale. 

W wykupem kwatery na cmentarzu jednak trochę bym się powstrzymywał chociaż lubię być przygotowany na różne okoliczności, ale bez przesady. 😁

Czerwone się kończą dlatego przerzucam się na te żółto różowe. 

Zimne są dobre jak arbuz z lodówki w te upały. 😁

44 minuty temu, owsikus szczerbatus napisał:

No pewnie, ze nie warto, jutro tez moge juz nie zyc, kto to wie xD. 

Dzisiaj z kimś rozmawiasz, a jutro tej osoby już nie ma wśród żywych. To daje do myślenia jak kruche i ulotne jest to wszystko .😁 

51 minut temu, Niе otwieraj oczu napisał:

W wykupem kwatery na cmentarzu jednak trochę bym się powstrzymywał chociaż lubię być przygotowany na różne okoliczności, ale bez przesady. 😁

Czerwone się kończą dlatego przerzucam się na te żółto różowe. 

Zimne są dobre jak arbuz z lodówki w te upały. 😁

Ja też bym na twoim miejscu sie wstrzymała 😆 zresztą zawsze można zakopać siebie w ogrodzie 🤣

A które sa lepsze? 

W upalu lubie zimną wodę z lodówki.

Edytowano przez Onaaaa

Dnia 24.06.2025 o 00:07, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał:

Tylko marne 32, ale syn ma w pokoju tez marne 55 xd

Dnia 24.06.2025 o 00:10, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał:

Jeszcze nie spoczywa bo na działce jest czasem używany, w domu mam jeszcze projektor 120 cali huh

Ja mam 32 85 i 120 rzutnik tesz fajnie się gra na nim 

Dasz mi zdjęcia jak twój świeci? 

1 minutę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał:

Nie.

Czemu wyłącz lokalizację i tyle 

Ja zauważyłem że na suficie białym o wiele lepiej to wygląda i ten jakby lekki brak ostrości to wina czarnej farby chyba trzeba by pomalowac jakoms specjaknom do rzutnikow 

29 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał:

Nie.

O co ci teraz chodzi nie lubisz sama skóry ściągnąć? XD 

6 godzin temu, Onaaaa napisał:

Ja też bym na twoim miejscu sie wstrzymała 😆 zresztą zawsze można zakopać siebie w ogrodzie 🤣

A które sa lepsze? 

W upalu lubie zimną wodę z lodówki.

Jedne i drugie są dobre z tym że czerwone są wcześniej bo majówki, a te drugie są w lipcu. 

Szczytem bezczelności byłoby przymierzyć się do dębowej jesionki celem sprawdzenia czy wygodnie się leży. 😁Masz rację że lepiej się wstrzymać, a wodę też lubię zimną i teraz sobie upodobałem Żywiec mocny gaz w tych mniejszych butelkach. 😊👋

47 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał:

Nie.

Mrugnij 2x jak ciebie małolat do pracy wysłał 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się