miramar 249 Napisano 10 godzin temu Czyli zakątek porad kulinarnych. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 249 Napisano 10 godzin temu Zero gadania o fotkach genitalnych. Zero wyklikiwania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VIII 22 Napisano 10 godzin temu Pychota. Z kruszonka? Wpieerdalalbym jak pojeebany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 472 Napisano 10 godzin temu To jakie to ciasto? Placek drożdżowy, tarta...? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VIII 22 Napisano 10 godzin temu Afekafe to masterchef pieczenia ciast Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 249 Napisano 10 godzin temu 13 minut temu, Caryca łabędzica napisał: To jakie to ciasto? Placek drożdżowy, tarta...? Drożdżowe albo cis jak biszkopt ale nie do końca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 249 Napisano 10 godzin temu 15 minut temu, Owsikus Szczerbatus VIII napisał: Pychota. Z kruszonka? Wpieerdalalbym jak pojeebany Może być z kruszonką. Chociaż ta jest lepsza do jagodzianek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 39 Napisano 8 godzin temu 1 godzinę temu, miramar napisał: Drożdżowe albo cis jak biszkopt ale nie do końca. Ucierane lepsze. Byle nie z tym rabarbarem, nie lubię rabarbaru. 1 godzinę temu, miramar napisał: Chociaż ta jest lepsza do jagodzianek. ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBynajmniejBoża 51 Napisano 8 godzin temu Rabarbar ble Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 39 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBynajmniejBoża napisał: Rabarbar ble Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBynajmniejBoża 51 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, _Gretta napisał: Tak Fuj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VIII 22 Napisano 8 godzin temu Kompot z rabarbaru mmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 385 Napisano 8 godzin temu 2 godziny temu, miramar napisał: Czyli zakątek porad kulinarnych. Mnie dziś sąsiadka przyniosła ciasto drożdżowe z borówkami 🥰Niebo w gębie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 385 Napisano 8 godzin temu 2 godziny temu, miramar napisał: Zero gadania o fotkach genitalnych. Zero wyklikiwania. Zero stópkarzy i stulejarzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 276 Napisano 8 godzin temu zaciekawily mnie te parzoki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus VIII 22 Napisano 8 godzin temu Stopki mmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 39 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Kaszalotte napisał: zaciekawily mnie te parzoki To parowe kluski drożdżowe. Różnie mówią. Samemu można zrobić z czym chcesz, albo kupić. Z kostką czekolady nawet robią. Dawno czasem zrobiłam, ogólnie nie lubię tak długo stać przy piecu. To się gotuje i gotuje, para bucha. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 276 Napisano 7 godzin temu 4 minuty temu, _Gretta napisał: To parowe kluski drożdżowe. Różnie mówią. Samemu można zrobić z czym chcesz, albo kupić. Z kostką czekolady nawet robią. Dawno czasem zrobiłam, ogólnie nie lubię tak długo stać przy piecu. To się gotuje i gotuje, para bucha. fajnie stac przy piecu i wciagac koks, pewnie mozna takie w ksztalcie stoopek zrobic... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 39 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 2 minuty temu, Kaszalotte napisał: fajnie stac przy piecu i wciagac koks, pewnie mozna takie w ksztalcie stoopek zrobic... To nie zrobisz tych parowych Dumbo. Nie, zawsze pyzy okragłe wychodzą Edytowano 7 godzin temu przez _Gretta 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 39 Napisano 7 godzin temu Można kupić same bez nadzienia i na to jagodami podsypać z cukrem. Kupiłam kiedyś 6 szt z nadzieniem jagodowym I nic nie było czuć jagodami. Ja odgrzewam na patelni, wychodzą jak pączki . Może 2 razy na rok takie coś kupę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 276 Napisano 7 godzin temu ogladalam jakas babuszke na jutub i zrobila z jagodami z borowkami pewnie tez mozna, pasuje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach