Советский Союз 1 Napisano 23 Czerwiec zaraz ci kolego piórka powyrywam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shatyn­ 5 Napisano 23 Czerwiec Czekam... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus XVI 1 Napisano 24 Czerwiec (edytowany) Ja uciekam na plywalnie i do kawiarni, bede caly dzien gral w gierki, plywal w basenie, saunowal, i ladowal mojego powerbanka na nastepny pieszy maraton za miasto ;D Do sikh temple na curry i rice pudding tez wpadne Milego dnia wszystkim xD Edytowano 24 Czerwiec przez Owsikus Szczerbatus XVI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus XVI 1 Napisano 24 Czerwiec Pewnie jakies fajne dziewczyny znowu dzisiaj beda w kawiarnii ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Owsikus Szczerbatus XVI 1 Napisano 24 Czerwiec Bede sobie taki czysty i swiezy po saunie, basenie i lodowatym prysznicu siedzial w kawiarni i gral w gierki, a obik dziewczyny, fajnie co xD Mam ladnie pachnacy deo i niezle perfumy xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach