Tak czeba tak 60 Napisano poniedziałek o 20:26 Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 60 Napisano poniedziałek o 20:32 3 minuty temu, Owsikus Szczerbatus VIII napisał: To super fsjnie ze sie stad oderwales i grasz, tez bym chcial No fajny jest filing na rzutniku jak kiedyś konsole crt znowu przewaga nad innymi w ilości cali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 60 Napisano poniedziałek o 20:33 Pamiętam te czasy pceciarze grali na 15-17 a konsolowcy 29-32 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 60 Napisano poniedziałek o 20:41 5 minut temu, Owsikus Szczerbatus VIII napisał: Ja mam tyle gier a nic mnje nie potraficna ttle wciagnac zeby tu nie zajrzec ;( Ja i lepiej się czuję fizycznie gdy tu nie wchodzę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 387 Napisano poniedziałek o 21:05 23 minuty temu, Tak czeba tak napisał: Ja i lepiej się czuję fizycznie gdy tu nie wchodzę A do pracy kiedy pójdziesz się fizycznie odprężyć? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 60 Napisano poniedziałek o 21:07 Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: A do pracy kiedy pójdziesz się fizycznie odprężyć? Raczej nigdy ja biznes otwieram Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 277 Napisano poniedziałek o 21:11 3 minuty temu, titicznyje titki ti-ti-ti napisał: Gdybym nie wiedział, że jesteś po 60, to brałbym cię za 10-latkę z pierwszą pracą. Jesteś ułomna, prawda? ojtam ułomna. ktos musi sprzatac ossrane klopy po menelach i menelicach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 277 Napisano poniedziałek o 21:16 1 minutę temu, titicznyje titki ti-ti-ti napisał: Ona nawet do tego się nie nadaję. Ona brzmi jak pierwsze boty z lat 2000 xD normiki juz tak mają. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 475 Napisano 16 godzin temu co to dmc5? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 14 godzin temu Tez bym pogral, ale wole poczytac ksiazke albo isc spac xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 60 Napisano 13 godzin temu 3 godziny temu, kris888 napisał: co to dmc5? H Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 60 Napisano 13 godzin temu Muzyka w tle walk jest fajna np ta nuta H Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 12 godzin temu Dmc5 = Deska mala ciipcia 5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach