Tak czeba tak 60 Napisano 8 godzin temu Wiecie jak powstał pierwszy automat do gier video? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 60 Napisano 8 godzin temu Wzieli telewizor za 75$ wrzutnik monet z pralni a pojemnik na monety to była forma do pieczenia chleba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 12 Napisano 8 godzin temu Nie ale pamietam jak chodziłam do salonu gier i ogrywałam typów aż się wściekali. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AVE 0 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBynajmniej napisał: Nie ale pamietam jak chodziłam do salonu gier i ogrywałam typów aż się wściekali. Wieczorna nie znałem cie z tej strony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 12 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, AVE napisał: Wieczorna nie znałem cie z tej strony Ty mnie z żadnej nie znasz owsik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 12 Napisano 8 godzin temu Filip jakie słodkie dziecko boze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 60 Napisano 8 godzin temu Dlatego nie bojcie się kombinować jak trzeba będzie lezanke na kartonach po minitorach postawie napelniajac je makulaturom typu książki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 12 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, AVE napisał: Wystarczy że widziałem co zrobiłaś mojej Ukochanej Dobra skoncz pjerdolic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 12 Napisano 8 godzin temu Pograłabym se na maszynie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 60 Napisano 8 godzin temu Polecam dokument H Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
AVE 0 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Tak czeba tak napisał: Polecam dokument H CUD UPOŚLAK PIERWSZY RAZ COŚ WARTOŚCIOWEGO WRZUCIŁ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 12 Napisano 8 godzin temu To samo pomyślałam. Cos mu pstryklo pod czacha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 60 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: Pograłabym se na maszynie Ja dopiero się uczę myśleć jak facet że Castoramie to klocki lego i możliwości som nieskończoność 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 13 Napisano 8 godzin temu (edytowany) A ja na perkusji bym sobie pogral z zespolem na zywo Edytowano 8 godzin temu przez owsikus szczerbatus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach