Tak czeba tak 64 Napisano 13 godzin temu Żeby wam nie przyslonilo tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 457 Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, Tak czeba tak napisał: Żeby wam nie przyslonilo tak Słońce świeci trochę oślepia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 64 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, Onaaaa napisał: Słońce świeci trochę oślepia Nie bo kobiety potrafią odwrócić kota ogonem i zrobić z typa najgorszego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 64 Napisano 13 godzin temu Nie umiała inaczej poderwać niż wywalajac prywate Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 457 Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, Tak czeba tak napisał: Nie bo kobiety potrafią odwrócić kota ogonem i zrobić z typa najgorszego Mężczyźni też potrafią. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 457 Napisano 13 godzin temu 2 minuty temu, Tak czeba tak napisał: Nie umiała inaczej poderwać niż wywalajac prywate To kiepski podryw, nie zadziała. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 64 Napisano 13 godzin temu 3 minuty temu, Onaaaa napisał: To kiepski podryw, nie zadziała. I chyba dlatego taka zła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 457 Napisano 13 godzin temu 4 minuty temu, Tak czeba tak napisał: I chyba dlatego taka zła Bo to zła kobieta była Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 389 Napisano 13 godzin temu 21 minut temu, Tak czeba tak napisał: Żeby wam nie przyslonilo tak Kogo to interesuje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Co ja wiem o życiu 37 Napisano 13 godzin temu 26 minut temu, Tak czeba tak napisał: Żeby wam nie przyslonilo tak Nie pojmujesz relacji międzyludzkich, naruszasz granice innych ludzi z tego powodu zawsze będziesz czuł się oszukany i skrzywdzony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 15 Napisano 13 godzin temu ja cierpie przez dziewczyny fajnie wygladaja ale z glowy mi robia depreche w chooy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 320 Napisano 11 godzin temu Co się dzieje brzdąc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 23 Napisano 11 godzin temu Bo w głowie tylko dziewczyny, czasem jestem w szoku jak tu wchodzę, a tu miętolenie tego samego tematu uparcie dzień i noc, noc i dzień, niczym cierpienia młodego Wertera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 15 Napisano 11 godzin temu no ja dzisiaj ide wieczorem na miasto do jazz klubu, tam sa dziewczyny fajne jak sobie stoje obok jakiejs albo jakas grupka dziewczyn przede mna tuz przy mnie, mlodsze ode mnie i glowe nizsze ode mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 15 Napisano 11 godzin temu a nie trace zycie czas i energie na jakies lachony z neta, a one i tak wola innych, i nie doceniaja tego, ze jestem to niech spieerdalaja do tych z ktorymi sie czujabezpiecznie, i inni sa fajniejsi, to wypad ja sobie wole chodzic do dziewczyn w realu, fajniejsze sa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 281 Napisano 11 godzin temu Idźcie sobie bo jest duszno, miło poczytać prawdziwych ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 15 Napisano 11 godzin temu no mi tez duszno, dlatego ide niebawem do rzeki w lesie sie ochlodzic i sobie polezec trzeba sie naladowac energia bo dzisiaj wieczorem sobie zagrma muzyke live niebiore specjalnie telefonu zeby tu nie zagladac, wroce pozno wieczorem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 281 Napisano 11 godzin temu Kwicza dniami i nocami nie mam baby, marnują tlen, ja przy takich potrzebuje respiratora bo się dusze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 15 Napisano 11 godzin temu a ja mam dosc bab z neta, bo trace zycie czas i energie, a onenawet tego nie docenia, tylko pieerdola, ze maja innych i kochaja innego, wiec ide sobie do bab z reala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 281 Napisano 11 godzin temu Idź sobie bo ciekawsze tematy powstają jak cię nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 15 Napisano 11 godzin temu no pewnie, ze ide ja ciekawsze dziewczyny tez spotykam w realu niz tutaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 15 Napisano 11 godzin temu w koncu ojszczalem klaudiusha i wiem ze to juz przeszlosc i juz wypieerdolila, wiec ja moge sobie zaszalec nareszcie i wyjeebane mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 15 Napisano 10 godzin temu w koncu zaczalem odzywac odkad ten pasozyt spod gdanska spieerdolil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 281 Napisano 10 godzin temu Nie można się zakochiwać w goownie w twojej głowie bo to schizofrenia a ludziom duszno i nawet spokojnie się wyssrac nie mogą do wychodka jak taki okres godowy panuje u poyebanych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 281 Napisano 10 godzin temu Cieszę się że mam brzydkie stopy i możemy się kolekować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 15 Napisano 10 godzin temu (edytowany) nienawidze sraudiusha za to, ze ja od dawna mam swoje czaty i jestem adminem, angielski umiem, strony internetowe, forum potrafie zakladac a ona szcza na mnie, obraza mnie a z innymi spedza czas online a ja odbyt, to spieerdalaj, a ten alfons z sydney nie ma nic czego ja nie mam, bo ja chociaz polski umiem i na instrumencie gram od malego dzieciaka, a wknajpach tez wiele razy bylem niz wiecej sraudiush w calym swoim zyciu byla i bedzie razem z kolega z pracy HAHAH Edytowano 10 godzin temu przez owsikus szczerbatus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 281 Napisano 10 godzin temu Nadmierne ego boli tak jak lordzia voldzia który w końcu przegral bo za dużo miał w dopie, niedobrze tak mieć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 281 Napisano 10 godzin temu Małolaty tępe tak mają już to srego, czuje się jak pedo przy takim czyms Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 15 Napisano 10 godzin temu ja nie przegram, wlasnie wygrywam, bo dzisiaj w koncu ide na miasto, a nie mialem vibe, bo ciagle jakeis sraudiushe masakra we lbie i przestalem do ludzi wychodzic, a sraudiush zjeebal a ja jej nienawidze, wiec moge odzyc w koncu i ide sobie zaszalec Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus 15 Napisano 10 godzin temu wole ludzi w realu co sie ciesza, gdy mnie widza, a nie jakies sraudiushe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach