Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
mideri

Pytanie na serio - czy sądzicie, że mogą się znaleźć kobiety z dziećmi, którym będzie odpowiadał związek w którym nowy partner nie będzie się angażował w sprawy jej dzieci?

Polecane posty

2 minuty temu, Onaaaa napisał:

Różne osoby sie znało i zna. Tak akurat po pierwszej wizycie w tym jej domu uciekłam i juz nigdy sie nie pojawiłam 😁 

No i to jest krzepiąca wiadomość. 😁

Przed chwilą, BabkaBożaBynajmniej napisał:

Autor sie szoruje. 

Wątpię . 😁

Ja się myje sporo ale jak ktoś śmierdzi to nie pomoze, mialam taka koleżankę Kasie i ona autentycznie pachniała stolcem cały czas 

Ja kiedys mieszkalem w namiocie i byly ulewy, rzeka ujeebana bo ciezkie opady, bloto, skarpetki mokre buty mi gnily i mi walily stopy goownem masakra ale wstyd, potem mi koledzy anglicy poradzili zebym sie zapisal do miejskiej plywalni ze 3 lata temu, zebym sie mial gdzie umyc, no i £27 miesiecznie, babcie slaly hajs, no i tam sauna jacuzzi i basen tez i sobie codziennie chodzilem i do tej pory sobie chodze brac kapiele albo w lesie ;D 

Edytowano przez owsikus szczerbatus

Inne osoby też czuły ten zapach a niektórzy mówili że ta woń aż dusząca jest, może jakaś choroba to była 

Ja kiedys mialem kumpla geeja, ktory mial kolezanke Kasie i mi opowiadal jak sie widzieli ostatni raz, to mu mowila, ze Lilith za nia chodzi i ja przesladuje jakis demon, a podobno pare tygi bole plecow i poszla do lekarza, a tam nowotwor zlosliwy i sie szybko rozniosl na reszte organow i tydzien pozniej zmarla majaczac z bolow caly dzien w szpitalu masakra

A lubila chodzic na koncerty itp, a kumpel mowil ze to z tym lilith to bylanostatnia ich rozmowa i juz jej wiecej nie widzial wiecej

10 minut temu, BabkaBożaBynajmniej napisał:

Wierzę w niego.

Na pstrym koniu ta wiara jeździ . 😁Nie zmienisz nawyków u starego konia, bo to tak jakbyś z kupy baty kreciła. 😁

1 minutę temu, Niе otwieraj oczu napisał:

Na pstrym koniu ta wiara jeździ . 😁Nie zmienisz nawyków u starego konia, bo to tak jakbyś z kupy baty kreciła. 😁

Ukrece lejce. On się umyje jeszcze. Zobaczysz.

1 minutę temu, BabkaBożaBynajmniej napisał:

Ukrece lejce. On się umyje jeszcze. Zobaczysz.

Będzie rozczarowanie zbyt dużymi oczekiwaniami. 😁

Prędzej się umyje niż lezak i ten co tu straszy skislym siusiakiem na zdjęciach tak

Edytowano przez Kaszalotte

Higiena jest super chyba wszystko wymyje, posole i doope też, lewatywę tez można 

2 minuty temu, BabkaBożaBynajmniej napisał:

Nie będzie. 

Zbyt duża wiara w ludzi zawsze objawia się tym, bo to tak  jakby chcieli zrobić ze świni konia albo wilka . 😁

Przed chwilą, BabkaBożaBynajmniej napisał:

Solisz se 0dbyt? 

Nieee ale pokój można pobłogosławić 

Przed chwilą, Niе otwieraj oczu napisał:

Zbyt duża wiara w ludzi zawsze objawia się tym, bo to tak  jakby chcieli zrobić ze świni konia albo wilka . 😁

Wierzę w niego a nie w ludzi. Ludzie mnie walo. Jak dùpa autora brudna.

Tak, bardzo super, ja.wiekszosc swojej kasy wydaje na naturalne mydelka i kremy, zele, balsamy, szampony do wlosow, odzywki Xd

3 godziny temu, mideri napisał:

Czyli na przykład nie zamieszka z nią i z jej dziećmi, tylko będzie się z nią widywał, u niego, u niej itd, ale nie zamieszka na stałe z nią i przede wszystkim nie będzie się zajmował jej dziećmi?

kazda baba chce pomocy w życiu, jesli myslisz ze takie zapewnienia sie utrzymają to zapomnij o tym. facet jest potrzebny babie jako dawca, dostawca. one nic nie dają bo to egoistki wiec wczesniej czy pozniej wrobi cie w dzieciaka bys zaczal ogarniac w chalupie i dawał kase. cudów nie ma

No ja jak pojde z jakas.dziewczyna.do lozka, ze razem zasniemy to to bedzie cud jakis, Bog wysluchal moich modlitw Xd

Ale mam kumpla co mi mowi, ze ja nie mam szans dojsc z dziewczyna, a ja ze nie.mam kompletnie, a jak tam mija dzien? Xd

1 godzinę temu, Niе otwieraj oczu napisał:

No i to jest krzepiąca wiadomość. 😁

Tak ale kiedyś przylazł klient o jejku jak on śmierdział. Myślałam że zwymiotuje to i mówię mu że muszę wyjść pilnie 🙄

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się