Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
mideri

Pytanie na serio - czy sądzicie, że mogą się znaleźć kobiety z dziećmi, którym będzie odpowiadał związek w którym nowy partner nie będzie się angażował w sprawy jej dzieci?

Polecane posty

5 godzin temu, BabkaBożaBynajmniej napisał:

Macocha ma lepiej bo mieszkają z matka a nie z ojcem. Ale to i tak krindz bynajmjej dla mnie bo wiesz ze ich stary spółkowal z ich matka i no nie za bardzo. Kto co lubi.

a to też nie zawsze

znam rodzinę gdzie macocha chodzi z dzieckiem do lekarza płaci na nie a matka nic

Przed chwilą, hrabia Pomme de terre napisał:

a to też nie zawsze

znam rodzinę gdzie macocha chodzi z dzieckiem do lekarza płaci na nie a matka nic

No jak lubi to niech se płaci i chodzi. Ja nie będę ani płacić ani gościć cudzych guwniakow.

8 godzin temu, BabkaBożaBynajmniej napisał:

No jak lubi to niech se płaci i chodzi. Ja nie będę ani płacić ani gościć cudzych guwniakow.

nie bedziesz miała czasu na obce bachory, dużo roboty z kotami jest...kuwete czyścić, karme znosić do piwnicy...

12 godzin temu, Nemesio Cervantes napisał:

nie bedziesz miała czasu na obce bachory, dużo roboty z kotami jest...kuwete czyścić, karme znosić do piwnicy...

To że ty swoje życie spieprzyłeś 3 dzieci nie znaczy że każdy się musi napawać takim szczęściem. Dlaczego wyładowujesz frustracje na mnie? Szczescie rodzinne aż tryska od ciebie...

1 godzinę temu, BabkaBożaBynajmniej napisał:

To że ty swoje życie spieprzyłeś 3 dzieci nie znaczy że każdy się musi napawać takim szczęściem. Dlaczego wyładowujesz frustracje na mnie? Szczescie rodzinne aż tryska od ciebie...

lachony nalezy gnoić dla potomnosci, abyscie nie zblizaly sie do normalnych facetów...😄

Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał:

lachony nalezy gnoić dla potomnosci, abyscie nie zblizaly sie do normalnych facetów...😄

Normalnych jest promil i bynajmniej do nich nie należysz. Nie wiem jak któraś mogła chcieć dać się zapłodnić tobie. 

Przed chwilą, Nemesio Cervantes napisał:

Normalnych jest promil i bynajmniej do nich nie należysz. Nie wiem jak któraś mogła chcieć dać się zapłodnić tobie. 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się