Tak czeba tak 67 Napisano 12 godzin temu Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 12 godzin temu Sŕac po drzewem. Jak można wybrać posiadanie żony? Wy jesteście jednak pjerdolnieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Wielki Buu 9 Napisano 12 godzin temu Miec kochanke i zaĺatwiac sie w czystym wc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus I 11 Napisano 12 godzin temu Sranie do rzeki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 67 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: Sŕac po drzewem. Jak można wybrać posiadanie żony? Wy jesteście jednak pjerdolnieci Tutaj pod koniec wolom sřac w lesie H Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 67 Napisano 12 godzin temu Od 16:30 minuty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 12 godzin temu Ja mam wielkiego chùja jak zamknę oczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus I 11 Napisano 12 godzin temu Lezakowi do ryja bym wolal nasrac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 67 Napisano 12 godzin temu 5 minut temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: Ja mam wielkiego chùja jak zamknę oczy Ja cukier 48 lodów zjadłem w 6dni i mnie teraz zjazd co tu jeść Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Tak czeba tak napisał: Ja cukier 48 lodów zjadłem w 6dni i mnie teraz zjazd co tu jeść Tez zjem jeszcze. Dziś wpierdalam wszystko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus I 11 Napisano 12 godzin temu Ja o zonie to moge sobie pomarzyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, owsikus szczerbatus I napisał: Ja o zonie to moge sobie pomarzyc Ale marzenia xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus I 11 Napisano 12 godzin temu Nom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 67 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBynajmniej napisał: Ale marzenia xD A ja bym sam chciał się przekonać czy po 15 latach bym wolał sřac w lesie niż w domu z anastazje. Jeden lex wiosny nie czyni. Chyba. I poligon sřajacych w lesie wojskowych tesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Tak czeba tak napisał: A ja bym sam chciał się przekonać czy po 15 latach bym wolał sřac w lesie niż w domu z anastazje. Jeden lex wiosny nie czyni. Chyba. I poligon sřajacych w lesie wojskowych tesz. Ale się nie przekonasz. Na zone trzeba pracować. Chyba nie myślałeś że to za darmo wszystko jest. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus I 11 Napisano 12 godzin temu No niestety zegnaj zono umre praawiczek bo nawet na anastazje nie mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 67 Napisano 12 godzin temu Widzę to tak że po 15 latach może lachon wchodzi w rolę matki sexu się nie chce już tyle heblowalo real sřake a i tom samom nuda która z resztą nie wygląda jak przy poznaniu tylko jak dwie takie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 12 godzin temu Mogę Ci wysłać te 2 stówy żebyś se zarùchal. Na więcej mnie nie stać. Ale zal mi ciebie i ci zapłacę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus I 11 Napisano 12 godzin temu A ja widze tak ze wypieerdalaj Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus I 11 Napisano 12 godzin temu Nie chce, ja seeks po slubie tylko, ale dziekuje za checi Mi nie chodzi o zaruuchanie co o milosc i uczucie do drugiej osoby Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Niе otwieraj oczu 103 Napisano 12 godzin temu Kochanki też do tanich nie należą więc w każdej konfiguracji są koszta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 283 Napisano 12 godzin temu Dzifki nie są gorsze od zwykłych bab w związku jak je poczytasz ale są po prostu droższe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus I 11 Napisano 12 godzin temu Moze nje ale ja nie chce kogos kochac, kto potem bedzie dawala innemu, bo mnie zostawi Ja chce byc tym jedynym dla ukochanej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 12 godzin temu 3 minuty temu, owsikus szczerbatus I napisał: Nie chce, ja seeks po slubie tylko, ale dziekuje za checi Mi nie chodzi o zaruuchanie co o milosc i uczucie do drugiej osoby Ciebie widzę jako pannę mlodo z welonem xD taki jesteś śmieszny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 67 Napisano 12 godzin temu 1 minutę temu, Kaszalotte napisał: Dzifki nie są gorsze od zwykłych bab w związku jak je poczytasz ale są po prostu droższe Gdzie droższe tańsze ty wiersz ile typowy lachon wyciaga z typa każdy by był milionerem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 283 Napisano 12 godzin temu Znaczy się pod względem wartości ludzkiej są takie same, ale na korwe możesz nassrac i podbić oko prędzej a zwykłej babie nie możesz bo może to prędzej zgłosić na policję... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 67 Napisano 12 godzin temu Akurat jeśli chodzi o koszty prostytutki wychodzom dużo taniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 12 godzin temu Płacisz wymagasz. Proste. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus I 11 Napisano 12 godzin temu (edytowany) Ja bym prostytuce z fajnymi stopkami zaplacil zebym mogl ze dwie godziny sie pobawic jej stopkami, za jej stopki bym zaplacil mmm ale musialaby miec fajne Edytowano 12 godzin temu przez owsikus szczerbatus I Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 28 Napisano 12 godzin temu Oblesne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach