pumpernikiel32 23 Napisano czwartek o 21:34 boję się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus II 4 Napisano czwartek o 21:37 To wylacz telefony internet i pod.kolderke Jak chcesz to przytule.i Cie.ochronie, najwyzej nas dwojke jebnie piorun xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pumpernikiel32 23 Napisano czwartek o 21:39 dzięks Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus II 4 Napisano czwartek o 21:40 Spoko, cala.przyjemnosc po mojej stronie xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TREVVO 68 Napisano czwartek o 21:41 JEEBNIE CZY NIE JEEBNIE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 45 Napisano czwartek o 21:42 Moze cie piorun yebnie i zobaczysz gwiazdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
owsikus szczerbatus II 4 Napisano czwartek o 21:42 Marze o tym by przytulic dziewczyne u mnie w lozku i zeby jej bylo cieplo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 45 Napisano 14 godzin temu Jeśli Ty masz internet z linii telefonicznej, to ja polecam odłączyć router. Ja przez burzę straciłem co najmniej dwa routery. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach