miramar 268 Napisano 2 godziny temu Mówiłam, że to drażliwy temat. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 394 Napisano 2 godziny temu Lubię tęczę, ale nigdy nie udało mi się jej uchwycić w zdjęciu. Tak samo piorun Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 268 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Lubię tęczę, ale nigdy nie udało mi się jej uchwycić w zdjęciu. Tak samo piorun Jestem kiepska w robieniu zdjęć. Mam słaby aparat. Raczej używam go jako notatnika. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 162 Napisano 2 godziny temu Proponuję rozmowę o Gietrzwałdzie. Temat bezpieczniejszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maryyyś_+ 15 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Hugh Hefner napisał: Proponuję rozmowę o Gietrzwałdzie. Temat bezpieczniejszy. O pogodzie. Wreszcie trochę deszczu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 268 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Hugh Hefner napisał: Proponuję rozmowę o Gietrzwałdzie. Temat bezpieczniejszy. Masz na myśli wilczy szaniec czy sanktuarium? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
selkie 902 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, Hugh Hefner napisał: Proponuję rozmowę o Gietrzwałdzie. Temat bezpieczniejszy. A ja o tekstach masażystek, odtąd chodzisz tylko do facetów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 268 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 3 minuty temu, Maryyyś_+ napisał: O pogodzie. Wreszcie trochę deszczu! A daj spokój. Chlupie mi w butach. Trafiłam na miejscowe; oberwanie chmury. Edytowano 2 godziny temu przez miramar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 268 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, selkie napisał: A ja o tekstach masażystek, odtąd chodzisz tylko do facetów No nie wiem czy oni i są bardziej bezpieczni. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 162 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Maryyyś_+ napisał: O pogodzie. Wreszcie trochę deszczu! Zapraszamy na Pomorze tylko nie zapomnij kurtki i czapki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maryyyś_+ 15 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, miramar napisał: A daj spokój. Chlipie mi w butach. Trafiłam na miejscowe; oberwanie chmury. W w-wie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 268 Napisano 2 godziny temu Wilczy szaniec to chyba jest w innym miejscu jednak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 162 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, miramar napisał: Masz na myśli wilczy szaniec czy sanktuarium? Słyszałem, że Grzegorz Braun ma słabość do kobiet o imieniu Maria. Pewnie chodzi o sanktuarium Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 268 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Maryyyś_+ napisał: W w-wie? Tak. A na dodatek zaraz wysiadam z tramwaju a tu czarna chmura! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maryyyś_+ 15 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Hugh Hefner napisał: Zapraszamy na Pomorze tylko nie zapomnij kurtki i czapki. Wróciłam z Warmii niedawno, było całkiem fajnie z pogoda, choć powitała deszczem. Podobnie było z Bieszczadami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 162 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, selkie napisał: A ja o tekstach masażystek, odtąd chodzisz tylko do facetów Nie mogę. Naturalnym środowiskiem mężczyzny jest kobieta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 268 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Hugh Hefner napisał: Słyszałem, że Grzegorz Braun ma słabość do kobiet o imieniu Maria. Pewnie chodzi o sanktuarium Jan Rokita też ma na imię Maria więc tak do końca to nie wiadomo, do której płci Braun ma większą słabość. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maryyyś_+ 15 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 2 minuty temu, miramar napisał: Tak. A na dodatek zaraz wysiadam z tramwaju a tu czarna chmura! No, był moment dość dużego deszczu. Jeszcze przez okno z pracy świat ogladam. Masz parasol? Edytowano 2 godziny temu przez Maryyyś_+ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hugh Hefner 162 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, miramar napisał: Jan Rokita też ma na imię Maria więc tak do końca to nie wiadomo, do której płci Braun ma większą słabość. Dobre. Poważnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WiłaCzerwcowa 284 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Hugh Hefner napisał: Nie mogę. Naturalnym środowiskiem mężczyzny jest kobieta A naturalnie lepiej masaże robi mężczyzna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 268 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, Hugh Hefner napisał: Dobre. Poważnie. Wiem, że dobre. Sama wymyśliłam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 268 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Maryyyś_+ napisał: No, był moment dość dużego deszczu. Jeszcze przez okno z pracy świat ogladam. Masz parasol? Mam. Ale cała jestem już i tak mokra. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 268 Napisano 2 godziny temu 7 minut temu, Hugh Hefner napisał: Zapraszamy na Pomorze tylko nie zapomnij kurtki i czapki. Nie strasz. Do Gdańska jadę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Maryyyś_+ 15 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, miramar napisał: Nie strasz. Do Gdańska jadę. No to dobrze się składa, że Cie dziś pogoda zaprawila Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 394 Napisano 2 godziny temu 18 minut temu, miramar napisał: A daj spokój. Chlupie mi w butach. Trafiłam na miejscowe; oberwanie chmury. Na południu ciepło i słonecznie. W nocy padał deszcz i mocno wiało. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 268 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: Na południu ciepło i słonecznie. W nocy padał deszcz i mocno wiało. Było mi wybrać wyjazd w góry. 🫤 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 728 Napisano 2 godziny temu 12 minut temu, miramar napisał: Nie strasz. Do Gdańska jadę. dobry termin właśnie pada ale od jutra ma być ładnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 268 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Maryyyś_+ napisał: No to dobrze się składa, że Cie dziś pogoda zaprawila W sumie to w stroju plażowym można chodzić też po deszczu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 394 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, miramar napisał: Było mi wybrać wyjazd w góry. 🫤 Ja mam urlop dopiero we wrześniu. A moje dwie koleżanki grzeją dópska w Egipcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 31 Napisano 2 godziny temu Jeszcze tydzień i leżak. Bożesztymój. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach