WychodzeNaChwile 728 Napisano 2 godziny temu 2 minuty temu, miramar napisał: W sumie to w stroju plażowym można chodzić też po deszczu. z klapek się łatwiej woda wylewa niż z butów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 728 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: Jeszcze tydzień i leżak. Bożesztymój. LOL to jednak ktoś do niego przyjedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 268 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, WychodzeNaChwile napisał: dobry termin właśnie pada ale od jutra ma być ładnie Wyznam w skrytości, że nawet bym wolała żeby padało. Nie lubię plażingu a zapowiadali, że to będzie główną atrakcją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 268 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: z klapek się łatwiej woda wylewa niż z butów Klapki! Nie mam takich na plażę! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 31 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: LOL to jednak ktoś do niego przyjedzie Lecę wręcz xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 31 Napisano 2 godziny temu Siedzę i nak'urwiam matematykę, czyli najbardziej znienawidzoną rzecz w moim życiu. Życie jest ful of zasadzkas jednak. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 728 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, miramar napisał: Klapki! Nie mam takich na plażę! na plaży się chodzi boso już dzisiaj widziałem ratowników rozstawionych na plaży Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 268 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: na plaży się chodzi boso już dzisiaj widziałem ratowników rozstawionych na plaży Okazuje się, że na dodatek nie mam pojęcia jak się zachowywać w takim miejscu. Co mnie pokusiło. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 43 Napisano 32 minuty temu Robiłam zdjęcia teczy z balkonu, piękne były. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach