Rocket 29 Napisano 8 godzin temu Królewna Śnieżka i czterdziestu krasnoludków - kaszdo inej pci kaszdo inej pci szli , łekli tedy baned przyszpił dziesięć bekli pozostało czy dzieści wszystkie urUgało jedne krasnale sie ustał wcięć znet - poyebalo bravo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 273 Napisano 8 godzin temu Ładnie napisane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rocket 29 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, miramar napisał: Ładnie napisane. czemu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rocket 29 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, miramar napisał: Ładnie napisane. to raczej smutna historia, na mój gust Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 45 Napisano 8 godzin temu Piękna historia. Zwłaszcza puenta. Ale autor piękny to i historia również. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 273 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Rocket napisał: czemu? "czy dzieści" mnie ujęło. Mocne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 273 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBynajmniej napisał: Piękna historia. Zwłaszcza puenta. Ale autor piękny to i historia również. To tam jest o balecie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 45 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, miramar napisał: To tam jest o balecie? O dziadku do orzechów dokładnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rocket 29 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: Piękna historia. Zwłaszcza puenta. Ale autor piękny to i historia również. nikt nie wymyśla koła na nowo, nie ja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 273 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBynajmniej napisał: O dziadku do orzechów dokładnie. Bez łabędzia? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 45 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Rocket napisał: nikt nie wymyśla koła na nowo, nie ja To też ładne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 45 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, miramar napisał: Bez łabędzia? Czarny labońc odleciał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 273 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: Czarny labońc odleciał Jezioro wyschło. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rocket 29 Napisano 8 godzin temu 2 minuty temu, miramar napisał: "czy dzieści" mnie ujęło. Mocne. dzieci trudno urymować, małe są i trudno im przypisać tendencję, stąd pytajnik z ukrytym wykrzyknikiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 273 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Rocket napisał: dzieci trudno urymować, małe są i trudno im przypisać tendencję, stąd pytajnik z ukrytym wykrzyknikiem Wybacz mą ignorancję ale czy to jest napisane w języku, który zna ktoś jeszcze? Znaczy to w pierwszym poście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rocket 29 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, miramar napisał: Wybacz mą ignorancję ale czy to jest napisane w języku, który zna ktoś jeszcze? Znaczy to w pierwszym poście. w okólno - Luckim ...widział ktoś tygryske? Edytowano 8 godzin temu przez Rocket Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 273 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Rocket napisał: w okólno - luckim ...widział ktoś tygryske? Była ale se wyszła. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 488 Napisano 8 godzin temu Zawsze myślałam, że obszczy murek to jeden wyraz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 273 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, Caryca łabędzica napisał: Zawsze myślałam, że obszczy murek to jeden wyraz. W języku okólno - luckim, to dwa oddzielne słowa. I "czy dzieści" też. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rocket 29 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał: Zawsze myślałam, że obszczy murek to jeden wyraz. być może, tymniemniej Jurek Ogórek Kiełbasa i Sznurek, wszystko piszemy zosobna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miramar 273 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Rocket napisał: być może, tymniemniej Jurek Ogórek Kiełbasa i Sznurek, wszystko piszemy zosobna Jak napiszesz szybko to wychodzi razem. Edytowano 7 godzin temu przez miramar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 45 Napisano 7 godzin temu To jest chłopak broken brokuły tygrysa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rocket 29 Napisano 7 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: To jest chłopak broken brokuły tygrysa. nie chcę się kłócić, ale jesteś tygrysofilem, być może nawet ty jesteś chłopakiem tygryski, nie wnikam, zachowujesz się nieromantycznie, tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 488 Napisano 7 godzin temu 6 minut temu, Rocket napisał: być może, tymniemniej Jurek Ogórek Kiełbasa i Sznurek, wszystko piszemy zosobna Elokwencja twa zasobna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 45 Napisano 7 godzin temu 5 minut temu, Rocket napisał: nie chcę się kłócić, ale jesteś tygrysofilem, być może nawet ty jesteś chłopakiem tygryski, nie wnikam, zachowujesz się nieromantycznie, tak Chłopaki nie som romantyczne. Tak. Sznurek i kiełbasa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Żaba Monìka 1903 Napisano 7 godzin temu To jest poezja z kraju Piotera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rocket 29 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Caryca łabędzica napisał: Elokwencja twa zasobna. zewsząd błąd, pełność drzew umyka, stopy wtyka grzęźnie, pije, pęczy-kije, w gości gnije, rymowanek noc czarny? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rocket 29 Napisano 7 godzin temu (edytowany) 18 minut temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: Chłopaki nie som romantyczne. Tak. Sznurek i kiełbasa. chłopaki nie płacom, byle co.nie chcę się kłócić Edytowano 7 godzin temu przez Rocket Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 45 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Rocket napisał: chłopaki nie płacom, byle co, nie chcę się kłócić Placom i płacom. To się nie kloc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 488 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, Rocket napisał: zewsząd błąd, pełność drzew umyka, stopy wtyka grzęźnie, pije, pęczy-kije, w gości gnije, rymowanek noc czarny? Mój poziom zainteresowania wierszem dziś marny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach