BabkaBożaBynajmniej 45 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał: Mój poziom zainteresowania wierszem dziś marny. Chodź na rajstopy bo tu nuda i delirium Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rocket 29 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: Chodź na rajstopy bo tu nuda i delirium no błagam, najpierw nie chcesz się kłócić a potem psujesz całą noc,, może wreszcie dorośniesz, a jakie rajstopy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 45 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, Rocket napisał: no błagam, najpierw nie chcesz się kłócić a potem psujesz całą noc,, może wreszcie dorośniesz, a jakie rajstopy? Dorosłam. Moje i nie twoje. Zegnam wychodząc. Ja tu nie wroce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rocket 29 Napisano 7 godzin temu 3 minuty temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: Dorosłam. Moje i nie twoje. Zegnam wychodząc. Ja tu nie wroce. Już nie wrócę - nigdy, nie powrócę, nie zawrócę. W tyle pozostawię mgłę. cze! Dorosłam, Zegnam, wychodzę i nie twoje, Moje! kłócisz się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 45 Napisano 7 godzin temu Mam 50 lat i ten pąs na mję nie robi wrażenia. Idz spac i nie pajacuj. Tygrysa nie ma i nie będzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 488 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: Mam 50 lat i ten pąs na mję nie robi wrażenia. Idz spac i nie pajacuj. Tygrysa nie ma i nie będzie. Przerobiona na tygrysio maść w czerwonych metalowych puszeczkach. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rocket 29 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: Mam 50 lat i ten pąs na mję nie robi wrażenia. Idz spac i nie pajacuj. Tygrysa nie ma i nie będzie. A JA MAM 60, MÓJ TATA 75 A MAMA 80, poznali się nie na takim forum jak te! Edytowano 6 godzin temu przez Rocket Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 45 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał: Przerobiona na tygrysio maść w czerwonych metalowych puszeczkach. Hue hue. Dobrze czepie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 45 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Rocket napisał: A JA MAM 60, MÓJ TATA 75 A MAMA 80, poznali się nie na takim forum jak te! ŁE Jak to. O. Jurny ten ojciec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 488 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: Hue hue. Dobrze czepie. Wcierali mi to w nogi na bóle wzrostowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 45 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał: Wcierali mi to w nogi na bóle wzrostowe. Tygrysem cie nacierali. Mnie amolem i nie pomogło bo mam 190 cm wzrostu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rocket 29 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBynajmniej napisał: Jak to. O. Jurny ten ojciec. usuną ci ten wpis, staraj się dobierać słowa, dzięcioły też czytają Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 45 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Rocket napisał: usuną ci ten wpis, staraj się dobierać słowa, dzięcioły też czytają Ubeki. Zomo. Jadom już polonezem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 488 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBynajmniej napisał: Tygrysem cie nacierali. Mnie amolem i nie pomogło bo mam 190 cm wzrostu. Mnie amolem tarli po komarach. A jak byłam starsza to sobie tym czasem pryszcze odkażałam na noc a wtedy nikt nie mógł spać od smrodu xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 488 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBynajmniej napisał: Ubeki. Zomo. Jadom już polonezem. Ijo ijo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rocket 29 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBynajmniej napisał: Ubeki. Zomo. Jadom już polonezem. i ty masz 50?, wołgom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 45 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał: Mnie amolem tarli po komarach. A jak byłam starsza to sobie tym czasem pryszcze odkażałam na noc a wtedy nikt nie mógł spać od smrodu xD Lubię zapach amolu. Ładnie pachnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 286 Napisano 6 godzin temu ja kładłam paste do zebow na pryszcze, lol 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 45 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Rocket napisał: i ty masz 50?, wołgom No mam a bo co. Jakiś problem? Jadom po twojo matke która zbalamucila 15 latka. Teczka na to jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 488 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Kaszalotte napisał: ja kładłam paste do zebow na pryszcze, lol Ja czasami cały ryjek tak myłam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Caryca łabędzica 488 Napisano 6 godzin temu 4 minuty temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: Lubię zapach amolu. Ładnie pachnie. Mi też podchodzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rocket 29 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Caryca łabędzica napisał: Ja czasami cały ryjek tak myłam a to nie trzeba było rozrabiać w szklance i pić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rocket 29 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: No mam a bo co. Jakiś problem? Jadom po twojo matke która zbalamucila 15 latka. Teczka na to jest. co wy tam palicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 45 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, Rocket napisał: co wy tam palicie? Licie i obficie. Do widzenia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 471 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, Rocket napisał: co wy tam palicie? Liście laurowe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rocket 29 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBynajmniej napisał: Licie i obficie. Do widzenia. "na na na, gdy emocje już opadną, cała sztuka polega na tym by być sobą, nie poddawać się, nie obrażać za byle co, wszechświat jest piękny, są tu i ziemia i słońce, zielona trawa na łące, są też liście, kwiatów kiście, i owady - pszczoły niesamowite, lastryk, mikroplastik, elektrownie wiatrowe- Combi, Lady Punk, Trump, Duda, Nawrocki, Wałesa, Matka Teresa, co tam jakaś bessa!... Ja jutro będę jadł jajeczka ze szczypiorem a wam kochani Życzę udanego weekendu, Do widzenia!" ja bym tak napisał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 45 Napisano 6 godzin temu Nie rozumiem. Przykro mi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 286 Napisano 6 godzin temu Niebo i księżyc to jedyne co masz gdy jesteś wilkołakiem nieborakiem bez dostępu do wòdy uuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rocket 29 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Kaszalotte napisał: Niebo i księżyc to jedyne co masz gdy jesteś wilkołakiem nieborakiem bez dostępu do wòdy uuu ładnie napisane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 471 Napisano 6 godzin temu 10 minut temu, Kaszalotte napisał: Niebo i księżyc to jedyne co masz gdy jesteś wilkołakiem nieborakiem bez dostępu do wòdy uuu Albo bezdomnym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach