Tak czeba tak 80 Napisano 6 godzin temu 6 minut temu, Malowany napisał: Ty jesteś samcem, ja tylko 40 letnim dzieckiem, na dodatek prawiczkiem. Tak Hhttps://ibb.co/Pvy8SpYx Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 444 Napisano 5 godzin temu 45 minut temu, RC + napisał: To jest też mocno nierealistyczne i świadczy o małym zrozumieniu kobiet. Leżak bowiem oczekuje, że zupełnie nieznajoma mu dziewczyna do niego zagada, bo do jakiegoś typa w okularach zagadała. Generalnie tak to nie działa. Po pierwsze, kobiety preferują by mężczyzna 1-szy zagadał, a te, które są otwarte na to by same pierwsze wychodzić z inicjatywą, z reguły nie robią tego wobec zupełnie nieznajomych mężczyzn - to zdarza się bardzo rzadko i wiąże się poniekąd z kwestią strefy bezpieczeństwa u kobiet. Zdarza się to natomiast wobec tych mężczyzn, którzy są choćby znajomymi jej znajomych, itp... z jakiegoś zdefiniowanego otoczenia, bo wtedy, taka kobieta podejmująca inicjatywę, ma jakiś podstawowy zarys tego osobnika, w znaczeniu, że ma minimum wiedzy, że jest spoko, normalny, nic nie odwali itp. Ej wiesz ze masz 100% racji w tym, sama sobie nie zdawalam do końca sprawy z tego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 444 Napisano 5 godzin temu 42 minuty temu, Tak czeba tak napisał: No ja niestety nigdy nie miałem okularów bo mam dobrom ostrość a one powodujom taki inteligentny bezpieczeństwa look i anastazje lubiom To kup se kúrwa zerówki, jaki problem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rosetta Stoned 1 Napisano 5 godzin temu Ja tez chcialbym zeby kobita agadala pierwsza, w saunie mnie czasem zagadywaly starsze ode mnie i sobie ro mawiamy, mi sie geby otwierac nie chce, dlatego umre praviczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rosetta Stoned 1 Napisano 5 godzin temu Raz zagadalem do rudej slicznotki ale po pary wymienionych zdaniach juz jej chcialem masaz zrobic i tulic sie do niej w jacuzzi, szkoda ze sie balem ;(( Byla mlodziutka i piekna i stopki 11/10 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 733 Napisano 4 godziny temu 1 godzinę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: jaki problem on nie szuka rozwiązań tylko wymówek więc cokolwiek by nie zmienił to zawsze będzie nowa wymówka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 444 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, WychodzeNaChwile napisał: on nie szuka rozwiązań tylko wymówek więc cokolwiek by nie zmienił to zawsze będzie nowa wymówka Wiem, ja napisałam o tych zerowkach bo nie wiem czy niektórzy tutaj maja świadomość ze takie istnieją. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 80 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Ej wiesz ze masz 100% racji w tym, sama sobie nie zdawalam do końca sprawy z tego. Faceci mają tak samo przynajmniej ja. Trzeba kraj zmienić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 80 Napisano 3 godziny temu 1 godzinę temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: To kup se kúrwa zerówki, jaki problem. Taki że człowiek chciały być wyczajony taki jaki jest a nie za przeszczepy włosów w turcji amerykańskie wybielanie zębów i zerówki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 444 Napisano 3 godziny temu W chúj głupich lasek nosi zerowki bo im sie wydaje ze w okularach wyglądają na bardziej inteligentne, a ty nie możesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 80 Napisano 3 godziny temu 25 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: W chúj głupich lasek nosi zerowki bo im sie wydaje ze w okularach wyglądają na bardziej inteligentne, a ty nie możesz. Elka chcesz mojej speřmy ciotki nie będzie 2-3tyg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 444 Napisano 2 godziny temu 53 minuty temu, Tak czeba tak napisał: Elka chcesz mojej speřmy ciotki nie będzie 2-3tyg Zgloszone. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 80 Napisano 1 godzinę temu 45 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Zgloszone. Łamiesz mi serce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
same_old_song 0 Napisano 1 godzinę temu ciotka sie wprowadzila do cb lezak ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 80 Napisano 1 godzinę temu 2 minuty temu, same_old_song napisał: ciotka sie wprowadzila do cb lezak ? Nie ale by nie przeszkadzała w 2tyg maratonie seksualnym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
same_old_song 0 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Tak czeba tak napisał: Nie ale by nie przeszkadzała w 2tyg maratonie seksualnym zapros ciotke, Elcia lubi trojkaty xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 80 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, same_old_song napisał: zapros ciotke, Elcia lubi trojkaty xD Fuj nie ma takich pieniędzy na świecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach