Tak czeba tak 83 Napisano 9 godzin temu Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 83 Napisano 9 godzin temu H Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 406 Napisano 9 godzin temu Leżak była drzemka? Bo ja się po południu położyłam i zasnęłam, a rano muszę wstać i jechać na giełdę i do pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaity 2 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Leżak była drzemka? Bo ja się po południu położyłam i zasnęłam, a rano muszę wstać i jechać na giełdę i do pracy Nigdzie nie pojedziesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 406 Napisano 9 godzin temu Nie wiem jak wstanę Leżak. Dawaj mi melatonine, to może zasnę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 83 Napisano 9 godzin temu 11 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Leżak była drzemka? Bo ja się po południu położyłam i zasnęłam, a rano muszę wstać i jechać na giełdę i do pracy Migrne mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaity 2 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Tak czeba tak napisał: Migrne mam To od wdychania oparów z kup w kiblu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 83 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Jaity napisał: To od wdychania oparów z kup w kiblu Od szynki z konserwanty ale jeszcze muszę zjeść 150g bo szkoda wyrzucać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaity 2 Napisano 9 godzin temu Przed chwilą, Tak czeba tak napisał: Od szynki z konserwanty ale jeszcze muszę zjeść 150g bo szkoda wyrzucać Pewnie przeterminowana. Umyj w Domestos jak kurczaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nаtalia 5 Napisano 8 godzin temu 17 minut temu, Jaity napisał: Nigdzie nie pojedziesz To prawda, kolego. Ona jest bankowo bezrobotna 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nаtalia 5 Napisano 8 godzin temu 17 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Nie wiem jak wstanę Leżak. Dawaj mi melatonine, to może zasnę. Wypij flaszkę na raz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 292 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Nаtalia napisał: To prawda, kolego. Ona jest bankowo bezrobotna kogo ty masz na tym avatarze? słabe to ai Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 292 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Nаtalia napisał: Wypij flaszkę na raz. podziel sie flaszka, nie badz Żyd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nаtalia 5 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Kaszalotte napisał: podziel sie flaszka, nie badz Żyd Ja nie lubię wódki i jej nie piję Salowej powiedz to może się podzieli, choć wątpię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 292 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, Nаtalia napisał: Ja nie lubię wódki i jej nie piję Salowej powiedz to może się podzieli, choć wątpię a własciwie to co ty tak tej Salowej nienawidzisz Xd Troche przesadza z namolnoscia ale nie lubi sikunow jak Malowany i menelaosów, moze ma troche racji xd Edytowano 8 godzin temu przez Kaszalotte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaity 2 Napisano 13 minut temu (edytowany) 8 godzin temu, Nаtalia napisał: To prawda, kolego. Ona jest bankowo bezrobotna Wiadomo. Musi mieć jakąś rente na głowę. Edytowano 13 minut temu przez Jaity Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 406 Napisano 2 minuty temu 8 godzin temu, Nаtalia napisał: Ja nie lubię wódki i jej nie piję Salowej powiedz to może się podzieli, choć wątpię Nie lubię się dzielić i nie pije, więc zjazd do Pravika i siknijcie sobie na zdrowie Moonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 406 Napisano 1 minutę temu 8 godzin temu, Nаtalia napisał: Wypij flaszkę na raz. Autopsja? Jak można pić w pracy? Może ty pijesz siedząc na matki kieszeni, ale nie ja. Paszoł won. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 406 Napisano przed chwilą 8 godzin temu, Kaszalotte napisał: a własciwie to co ty tak tej Salowej nienawidzisz Xd Troche przesadza z namolnoscia ale nie lubi sikunow jak Malowany i menelaosów, moze ma troche racji xd Ja zawsze mam rację i mam ubaw z sikunów, alkusów i szczerbatków Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach