Tak czeba tak 83 Napisano 9 godzin temu Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 83 Napisano 9 godzin temu H Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 406 Napisano 9 godzin temu Leżak była drzemka? Bo ja się po południu położyłam i zasnęłam, a rano muszę wstać i jechać na giełdę i do pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaity 2 Napisano 9 godzin temu 4 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Leżak była drzemka? Bo ja się po południu położyłam i zasnęłam, a rano muszę wstać i jechać na giełdę i do pracy Nigdzie nie pojedziesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 406 Napisano 9 godzin temu Nie wiem jak wstanę Leżak. Dawaj mi melatonine, to może zasnę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 83 Napisano 9 godzin temu 11 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Leżak była drzemka? Bo ja się po południu położyłam i zasnęłam, a rano muszę wstać i jechać na giełdę i do pracy Migrne mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaity 2 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, Tak czeba tak napisał: Migrne mam To od wdychania oparów z kup w kiblu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 83 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Jaity napisał: To od wdychania oparów z kup w kiblu Od szynki z konserwanty ale jeszcze muszę zjeść 150g bo szkoda wyrzucać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaity 2 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Tak czeba tak napisał: Od szynki z konserwanty ale jeszcze muszę zjeść 150g bo szkoda wyrzucać Pewnie przeterminowana. Umyj w Domestos jak kurczaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nаtalia 5 Napisano 8 godzin temu 17 minut temu, Jaity napisał: Nigdzie nie pojedziesz To prawda, kolego. Ona jest bankowo bezrobotna 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nаtalia 5 Napisano 8 godzin temu 17 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Nie wiem jak wstanę Leżak. Dawaj mi melatonine, to może zasnę. Wypij flaszkę na raz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 292 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Nаtalia napisał: To prawda, kolego. Ona jest bankowo bezrobotna kogo ty masz na tym avatarze? słabe to ai Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 292 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Nаtalia napisał: Wypij flaszkę na raz. podziel sie flaszka, nie badz Żyd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nаtalia 5 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Kaszalotte napisał: podziel sie flaszka, nie badz Żyd Ja nie lubię wódki i jej nie piję Salowej powiedz to może się podzieli, choć wątpię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaszalotte 292 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, Nаtalia napisał: Ja nie lubię wódki i jej nie piję Salowej powiedz to może się podzieli, choć wątpię a własciwie to co ty tak tej Salowej nienawidzisz Xd Troche przesadza z namolnoscia ale nie lubi sikunow jak Malowany i menelaosów, moze ma troche racji xd Edytowano 8 godzin temu przez Kaszalotte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jaity 2 Napisano 11 minut temu (edytowany) 8 godzin temu, Nаtalia napisał: To prawda, kolego. Ona jest bankowo bezrobotna Wiadomo. Musi mieć jakąś rente na głowę. Edytowano 11 minut temu przez Jaity Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 406 Napisano przed chwilą 8 godzin temu, Nаtalia napisał: Ja nie lubię wódki i jej nie piję Salowej powiedz to może się podzieli, choć wątpię Nie lubię się dzielić i nie pije, więc zjazd do Pravika i siknijcie sobie na zdrowie Moonie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach