Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Sky full of stars

Poznalem w necie nowa kolezanke Sophia, i zaprosilem ja na moje forum Xd

Polecane posty

jestem zajety, bo gram w gierki i nie chce mi sie pisac

libed pisal niedawno, ze nie ma tu sensu pisac, krejzi tez pewnie odeszla, ja tez odchodze stad, bo po co tracic czas, kiedy mozna sobie pograc w cos

Ja chyba też wolę pograć ale mi się nie chce nie wiem co robić. Papa

no ja sobie zabijam potworki moim druidem i robie taski, a tu banuja i tematy kasuja, to ja wole sobie w gierki pograc niz tu pisac, wroce w niedziele, po co tracic czas, hejka

wczoraj wieczorem lezalem sobie w lodowatej rzece i sie kapalem w lesie a potem poszedlem za miasto i lezalem sobie w zbozu na wzgorzu z pieknym widokiem i patrzylem w chmury, jak sie robilo ciemno, bylo MEGA

dzisiaj mozliwe, ze robie powtorke, ale biore dwa spiwory ze soba 😄

milego dnia Dumbusia xD

Edytowano przez Sky full of stars

Chyba też pójdę na tripa ale wieczorem jak chłodniej będzie, masakra jakaś, trzeba dbać o siebie jak za czasów kamienia łupanego bo umrzesz, uważaj na sb WTF....

Zdarzyl sie cud, bo Lejdi K do mnie sie odezwala w niedziele, w co nie wierze, ale moge troche odpoczac od kafe, a Lejdi Katiuszka tutaj lubi w niedziele zagladac, wiec moge sobie stad odejsc do niedzieli i porobic co innego

ogolnie jestem z siebie dumny bo duzo zeszczuplalem bardzo i powoli wraca mi moja dawna linia, gdzie moglem sie rekami objac w pasie i mala doopcia jee 😄

Ja też chyba odpoczne bo ja jestem botem a nie dramatyczna jakaś osoba, uważaj na te Katiuszke bo wygląda mi na brzucho/dûpomowce. Żegnaj na zawsze. Papa.

Nom jeśli facety są naiwni jak ty to dowód na to że są niższa forma życia...

haha Lejdi Katiuszka mi napisala wszystko o sobie, swoja historie, o swojej rodzinie, kim jest, gdzie mieszka, co robi, a wy nic o niej nie wiecie, i bardzo dobrze ;d

szkoda, ze ja skasowalem, bo mnie kumpel zabral na puby a ja 6 piw wypilem i taki narypany wlazlem na forum i ja pozegnalem, tak to by mnie tu nie bylo pewnie juz, bo bylbym z Lejdi Katiuszka ❤️

bede sie modlil o druga szanse, ze wpadnie i tym razem bedzie dobrze wszystko i ze popiszemy na moim forum jak dawniej, ze ja tu przestalem zagladac w ogole, bo mi dobrze z Katiuszka u mnie na forum, nikt mi wiecej do szczescia nie potrzeba, niz taka dziewczyna wspaniala ❤️

no ja myslalem, ze ona poznala jakiegos faceta i mnie ojszczala i zaszla z nim w ciaze a ja plakalem

a to bylo wszystko klamstwa, bo tutaj 3/4 to klamie jak najeci masakra

mielismy jechac razem do Polski i bylismy umowieni na kawe, a nagle ze zemdlala i w szpitalu jest, i mi pisze ze pojedziemy autem do Polski, a ja osralem gacie, nigdzie nie jade, bo jak znowu zemdlejesz albo umrzesz na moich oczach to sie zalamie do konca zycia

ale jak rak wyleczony i wrocila do swiata zdrowych to jedziemy 😄 a ja sie nikomu nie musze tlumaczyc xD nudzi mnie zycie i moge sobie wyjsc z domu nawet teraz i robic co chce, nawet do Polski w gory z Katiuszka pojechac ❤️

Elcie skasowalem bo mialem zjazd po dragach i chooy wie co sie w glowie dzieje wtedy

pravik tez u mnie byl i tez go wyjeebalem bo najeebany

niestety tak sie wlasnie konczy cpanie albo picie, potem jest sie nieszczesliwy

ale chooy zrobie sobie przerwe od pisania i wroce do grania w gierki 😄

Edytowano przez Sky full of stars

no i tam na world chat siedza spoko ziomeczki w tej gierce, pisza ze jestem chad i zaruucham i zebym nie gadal glupot, ze nigdy nie zaruucham, a tutaj nie ma takich fajnych samcow

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować