BabkaBożaBynajmniej 102 Napisano 13 godzin temu XD jakie drama 40 latek haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 295 Napisano 13 godzin temu Nie mów, że tego nie lubisz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 102 Napisano 13 godzin temu Owszem lubię się śmiać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 295 Napisano 13 godzin temu 1 minutę temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: Owszem lubię się śmiać. Jednym okiem czytam, drugim śledziłam tenis. To znaczy, że zbyt zabawnie tu dziś nie jest. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBynajmniej 102 Napisano 13 godzin temu 5 minut temu, afekafe napisał: Jednym okiem czytam, drugim śledziłam tenis. To znaczy, że zbyt zabawnie tu dziś nie jest. Oj tam. Docen że cokolwiek się kręci odbyt Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 295 Napisano 13 godzin temu 17 minut temu, BabkaBożaBynajmniej napisał: Oj tam. Docen że cokolwiek się kręci odbyt Doceniam. Marudna jestem przez upały. To minie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach