Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
100zł

Czy Klaudiusz Nadia jest upośledzona

Polecane posty

Dumbo, dostałaś wiadomość teraz na signal? Bo mi jakaś captcha wyskakuje...
jeżeli temat jest leżaka, to w ogóle nie będzie szkoda jeżeli cię ktoś postrzeli :D 

9 minut temu, Sky full of stars napisał:

jej byly badboy co ja napieerdalal po mordzie ja uposledzil xD

Też tak myślę 

ja mysle, ze w glebi duszy Klaudiusz moze chcialaby sie ze mna spotkac i pokazac mi co to jest seeks i zebym stracil z nia praawictwo

bo Katiuszka i tak chcialaby zebym poznal w tatrach dziewczyne, np. goraleczke, a ja nie chce i co

3 minuty temu, Sky full of stars napisał:

ja mysle, ze w glebi duszy Klaudiusz moze chcialaby sie ze mna spotkac i pokazac mi co to jest seeks i zebym stracil z nia praawictwo

bo Katiuszka i tak chcialaby zebym poznal w tatrach dziewczyne, np. goraleczke, a ja nie chce i co

Problem w tym że żadna góralka nie będzie tolerowała twojego nieróbstwa, tam chłop musi pracować 

4 minuty temu, Sky full of stars napisał:

Klaudiusza ja wyrruucham

poznam sobie bogata goraleczke i bedzie mnie utrzymywac a ja bede sobie u niej w domu mieszkal i zmywal naczynia i ja przytulal w lozku codziennie az sie nie hajtniemy

13 minut temu, Sky full of stars napisał:

ty masz nimfetke, a z klaudiuszem musialbys sie najpierw ohajtac, bo ona nie chce przed slubem ;d

A co za różnica jak już się jeeeebała i tak przed ślubem podobno. Chciałbym ją wyruuuchac po to żeby znormalniała

16 minut temu, Sky full of stars napisał:

poznam sobie bogata goraleczke i bedzie mnie utrzymywac a ja bede sobie u niej w domu mieszkal i zmywal naczynia i ja przytulal w lozku codziennie az sie nie hajtniemy

Alfons może za goraleczke się przebrać najwyżej 

Edytowano przez 100zł
  • Haha 1

alfons to andrzej ktory cie hebluje na dzialce, a Klaudiusz chcialaby byc dziewica i zrobic to poslubie z mezem praawiczkiem, a ty jestes brudnym zwyrolem i kochasz nimfetke, wiec nie mozesz jej zdradzic, a Katiuszka i tak nie chce byc moja ukochana, bo pisala mi wiele razy, zebym sobie poznal kogos innego, a ona juz miala chlopaka, a ja dziewczyne dopiero bede mial

14 minut temu, 100zł napisał:

Alfons może za goraleczke się przebrać najwyżej 

xDDDDD

Edytowano przez summer black

mnie to wali, bo ja i tak jestem juz zabukowany przez Lejdi Katiuszke i wyruszamy razem w swiat, gdy sie spotkamy, to co mnie klaudiusz xD

wy sie bierzcie za nia xD

nie moja brocha, elo

Rzyga na was po prostu bo widzi że jesteście psychiczni i ułomni:) 

a co mnie jakis klaudiusz, ja juz mam Lejdi Katiuszke i jestem jej chlopak i bedziemy sobie razem spali i przytulali sie i bedzie fajnie, jestem juz zajety, a to co klaudiusz robi ze swoim zyciem to nie moj interes xD

Facet jak ma tylko wygląd to musi se robić mikrodembrazje jak Tom Cruise znany sajkol scjentolog gvalcacy swoje żony 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować