100zł 2 Napisano 5 godzin temu Szkoła mi jej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mental disorder 6 Napisano 5 godzin temu Dumbo, dostałaś wiadomość teraz na signal? Bo mi jakaś captcha wyskakuje... jeżeli temat jest leżaka, to w ogóle nie będzie szkoda jeżeli cię ktoś postrzeli :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 20 Napisano 5 godzin temu jej byly badboy co ja napieerdalal po mordzie ja uposledzil xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 6 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, 100zł napisał: Szkoła mi jej Tak na infantylizm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
100zł 2 Napisano 4 godziny temu 9 minut temu, Sky full of stars napisał: jej byly badboy co ja napieerdalal po mordzie ja uposledzil xD Też tak myślę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 20 Napisano 4 godziny temu ja mysle, ze w glebi duszy Klaudiusz moze chcialaby sie ze mna spotkac i pokazac mi co to jest seeks i zebym stracil z nia praawictwo bo Katiuszka i tak chcialaby zebym poznal w tatrach dziewczyne, np. goraleczke, a ja nie chce i co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
100zł 2 Napisano 4 godziny temu 3 minuty temu, Sky full of stars napisał: ja mysle, ze w glebi duszy Klaudiusz moze chcialaby sie ze mna spotkac i pokazac mi co to jest seeks i zebym stracil z nia praawictwo bo Katiuszka i tak chcialaby zebym poznal w tatrach dziewczyne, np. goraleczke, a ja nie chce i co Problem w tym że żadna góralka nie będzie tolerowała twojego nieróbstwa, tam chłop musi pracować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
100zł 2 Napisano 4 godziny temu 4 minuty temu, Sky full of stars napisał: ja mysle, ze w glebi duszy Klaudiusz moze chcialaby sie ze mna spotkac i pokazac mi co to jest seeks i zebym stracil z nia praawictwo Klaudiusza ja wyrruucham Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 20 Napisano 4 godziny temu poznam sobie bogata goraleczke i bedzie mnie utrzymywac a ja bede sobie u niej w domu mieszkal i zmywal naczynia i ja przytulal w lozku codziennie az sie nie hajtniemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 20 Napisano 4 godziny temu ty masz nimfetke, a z klaudiuszem musialbys sie najpierw ohajtac, bo ona nie chce przed slubem ;d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
100zł 2 Napisano 4 godziny temu 13 minut temu, Sky full of stars napisał: ty masz nimfetke, a z klaudiuszem musialbys sie najpierw ohajtac, bo ona nie chce przed slubem ;d A co za różnica jak już się jeeeebała i tak przed ślubem podobno. Chciałbym ją wyruuuchac po to żeby znormalniała Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
100zł 2 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 16 minut temu, Sky full of stars napisał: poznam sobie bogata goraleczke i bedzie mnie utrzymywac a ja bede sobie u niej w domu mieszkal i zmywal naczynia i ja przytulal w lozku codziennie az sie nie hajtniemy Alfons może za goraleczke się przebrać najwyżej Edytowano 4 godziny temu przez 100zł 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 20 Napisano 4 godziny temu alfons to andrzej ktory cie hebluje na dzialce, a Klaudiusz chcialaby byc dziewica i zrobic to poslubie z mezem praawiczkiem, a ty jestes brudnym zwyrolem i kochasz nimfetke, wiec nie mozesz jej zdradzic, a Katiuszka i tak nie chce byc moja ukochana, bo pisala mi wiele razy, zebym sobie poznal kogos innego, a ona juz miala chlopaka, a ja dziewczyne dopiero bede mial Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
summer black 19 Napisano 4 godziny temu (edytowany) 14 minut temu, 100zł napisał: Alfons może za goraleczke się przebrać najwyżej xDDDDD Edytowano 4 godziny temu przez summer black Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 20 Napisano 4 godziny temu ja nie mam zadnego alfonsa, a pravik juz ma andrzeja na dzialce a summer black ma lezaka wiec dziewczyny i zony nie dla was, przykro mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 6 Napisano 3 godziny temu Lubie charakter klaudiusz taki spokojny z elementami anime Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 20 Napisano 3 godziny temu smiejcie sie smiejcie, ale jutro sie moze okazac, ze bede sobie sypial z Katiuszka i Klaudiuszem, bo obie leca na moj look B) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 20 Napisano 3 godziny temu Musze je obie kochac i byc dla nich dobry xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 20 Napisano 3 godziny temu dobra ja spadam sobie Wladce Pierscieni poczytac, wroce innym razem, pa xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 6 Napisano 3 godziny temu Pewnie to fajna dziewczyna szkoda że nie chce związku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 20 Napisano 3 godziny temu mnie to wali, bo ja i tak jestem juz zabukowany przez Lejdi Katiuszke i wyruszamy razem w swiat, gdy sie spotkamy, to co mnie klaudiusz xD wy sie bierzcie za nia xD nie moja brocha, elo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 6 Napisano 3 godziny temu Czegoś się może boi i się msrnuje przez to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 1 Napisano 3 godziny temu Rzyga na was po prostu bo widzi że jesteście psychiczni i ułomni:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 20 Napisano 3 godziny temu a co mnie jakis klaudiusz, ja juz mam Lejdi Katiuszke i jestem jej chlopak i bedziemy sobie razem spali i przytulali sie i bedzie fajnie, jestem juz zajety, a to co klaudiusz robi ze swoim zyciem to nie moj interes xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 1 Napisano 3 godziny temu Facet jak ma tylko wygląd to musi se robić mikrodembrazje jak Tom Cruise znany sajkol scjentolog gvalcacy swoje żony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 20 Napisano 3 godziny temu Dla Katiuszki jestem cudownym chlopakiem, a wasze zdanie nas nie interesuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach