Tak czeba tak 2 12 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, zarzygadło napisał: Ty za dziecka byłeś takim samym upoślakiem jak teraz Błąd miałem pełno znajomych i dziewczyne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 12 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, zarzygadło napisał: Gdybym miał to na żadne gry bym goowniakowi nie pozwolił, bo później by wyrosło coś takiego jak ty Dlatego wgl mnie nie ciągnie na zewnątrz budynku bo pół życia tam spedzilem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zarzygadło 10 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Tak czeba tak 2 napisał: Błąd miałem pełno znajomych i dziewczyne tak, a prawie 40 letnim prawiczkiem to zostałeś z wyboru Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 433 Napisano 3 godziny temu 3 minuty temu, Tak czeba tak 2 napisał: Dlatego wgl mnie nie ciągnie na zewnątrz budynku bo pół życia tam spedzilem Leżak co sprzedajesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 12 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, zarzygadło napisał: tak, a prawie 40 letnim prawiczkiem to zostałeś z wyboru Ja dzisiaj stukalem stypíare to ty siedzisz na forum i na mnie czekasz z nadzieję że ona nie istnieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 12 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Leżak co sprzedajesz? Wszystko dogadamy się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 433 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, Tak czeba tak 2 napisał: Wszystko dogadamy się Jem śniadanie i zbieram się do pracy. Nie gram w żadne gry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zarzygadło 10 Napisano 3 godziny temu 2 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Jem śniadanie i zbieram się do pracy. Nie gram w żadne gry Madzia ja już wiem jak wygląda to twoje śniadanie https://wykop.pl/cdn/c3201142/comment_1621362279mfPPKopxLwgU5Qha8rZGWs.jpg / Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 12 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: Jem śniadanie i zbieram się do pracy. Nie gram w żadne gry A co potrzebujesz mam nawet wibrator Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zarzygadło 10 Napisano 3 godziny temu 7 minut temu, Tak czeba tak 2 napisał: Ja dzisiaj stukalem stypíare to ty siedzisz na forum i na mnie czekasz z nadzieję że ona nie istnieje JESTEŚ MITOMANEM I STUKASZ OBRZYDLIWĄ SZTUCZNĄ PIZZDE W GACIACH KUZYNKI Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zarzygadło 10 Napisano 3 godziny temu 9 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Leżak co sprzedajesz? TU MASZ JEGO AUKCJE https://allegro.pl/uzytkownik/nintendopassion MAJTEK MATKI JESZCZE NIE WYSTAWIŁ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 12 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, zarzygadło napisał: JESTEŚ MITOMANEM I STUKASZ OBRZYDLIWĄ SZTUCZNĄ PIZZDE W GACIACH KUZYNKI Bzdura 3x jom tylko uzylem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 433 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, Tak czeba tak 2 napisał: A co potrzebujesz mam nawet wibrator Mam wszystko co potrzebuje do szczęścia.. Dziś masa roboty i wyzwań mnie czeka Czemu nie idziesz spać, tylko użerasz się ze stalkerem Pravikiem, któremu matka zaraz odetnie prąd? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 12 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, zarzygadło napisał: TU MASZ JEGO AUKCJE To nie moje Wiesz że typ ciebie może pozwać? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 12 Napisano 3 godziny temu Ja tu nie mam dobrego wizerunek a on może być poważnym człowieka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 433 Napisano 3 godziny temu (edytowany) Pravik już dziś powinien mieć postawione zarzuty od Prokuratora za hejt, stalking, wyzwiska i wrzucanie cudzych zdjęć, bez zgody autora. Na to jest paragraf i do puchy z nim. Ale ma papiery, bo jest poważnie zaburzony. Edytowano 3 godziny temu przez niemaszuprawnień Dopisek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zarzygadło 10 Napisano 3 godziny temu Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Dziś masa roboty i wyzwań mnie czeka Czemu nie idziesz spać, tylko użerasz się ze stalkerem Pravikiem, któremu matka zaraz odetnie prąd? Czyli dzień jak codzień najpierw wypicie jaaboola a potem pier.dolenie głupot i kłamst na forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 12 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: Mam wszystko co potrzebuje do szczęścia.. Dziś masa roboty i wyzwań mnie czeka Czemu nie idziesz spać, tylko użerasz się ze stalkerem Pravikiem, któremu matka zaraz odetnie prąd? Jak typ tu przyjdzie to ja nie istnieje jak coś niech przemek sam lata po sądach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zarzygadło 10 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, Tak czeba tak 2 napisał: To nie moje Wiesz że typ ciebie może pozwać? Przecież to ty i za co chcesz mnie pozwać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 12 Napisano 3 godziny temu 1 minutę temu, zarzygadło napisał: Przecież to ty i za co chcesz mnie pozwać Właśnie nie ja i możesz mieć problemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 12 Napisano 3 godziny temu Ja żartowałem z tym tak i blokiem tematu pedau jesteś upośledzony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 12 Napisano 3 godziny temu Nie chce wtym uczestniczyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zarzygadło 10 Napisano 3 godziny temu 4 minuty temu, Tak czeba tak 2 napisał: Nie chce wtym uczestniczyć Mariusz uspokój sie bo cie do psychiatryka zabiorą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 12 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, zarzygadło napisał: Mariusz uspokój sie bo cie do psychiatryka zabiorą Nie jestem Mariusz przysięgam na swoje życie, idę spać elo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zarzygadło 10 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, Tak czeba tak 2 napisał: Nie jestem Mariusz przysięgam na swoje życie, idę spać elo Trza Anastazji spytać, chociaż pewnie powie że nie zna twojego imienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 433 Napisano 2 godziny temu 9 minut temu, Tak czeba tak 2 napisał: Właśnie nie ja i możesz mieć problemy Zadzwoń pod 112 i połączą cie z komisariatem policji i zgłoś Pravika, może się to skończy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zarzygadło 10 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, niemaszuprawnień napisał: Zadzwoń pod 112 i połączą cie z komisariatem policji i zgłoś Pravika, może się to skończy. Przy okazji niech siebie za pe.dofile zgłosi xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach