Tak czeba tak 2 24 Napisano sobota o 09:56 Ale może jeszcze nie zobaczymy kiedyś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 491 Napisano sobota o 09:58 a ja sobie testowałem pakiet biurowy na Androida. Trochę niewygodnie, lepiej jednak na laptopie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 24 Napisano sobota o 10:03 4 minuty temu, kris888 napisał: a ja sobie testowałem pakiet biurowy na Androida. Trochę niewygodnie, lepiej jednak na laptopie. U mnie chyba lepiej się sprawdzi jeden 47" sony niż 4szt 23" Albo nawet imac to przynajmniej ładne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 491 Napisano sobota o 10:05 SoftMaker Office - wersja okrojona jest darmowa. A na laptopie mam LibreOffice (też darmowy). Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 45 Napisano sobota o 11:17 1 godzinę temu, kris888 napisał: a ja sobie testowałem pakiet biurowy na Androida. Trochę niewygodnie, lepiej jednak na laptopie. Ale chyba istnieją laptopy z Androidem? Co Wy o nich sądzicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 491 Napisano sobota o 11:23 6 minut temu, Daniel86 napisał: Ale chyba istnieją laptopy z Androidem? Co Wy o nich sądzicie? Nie testowałem. Zresztą Android jest pochodną Linuxa. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 24 Napisano sobota o 11:23 5 minut temu, Daniel86 napisał: Ale chyba istnieją laptopy z Androidem? Co Wy o nich sądzicie? Zależy jaki androida najnowszy mógłby być ale Windows jest dokladnieszy we pracy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tak czeba tak 2 24 Napisano sobota o 20:39 9 godzin temu, Daniel86 napisał: Ale chyba istnieją laptopy z Androidem? Co Wy o nich sądzicie? Ja mam do z4 sony klawiaturę i robi z niego mini laptopa ale wolę laptopa z monitorem 23" 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 491 Napisano 17 godzin temu (edytowany) Optimum pracy z ekranem - po każdej godzinie pracy, przerwa 20 minut odpoczynku. Edytowano 17 godzin temu przez kris888 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach