Sky full of stars 27 Napisano 11 godzin temu Nigdy nie wyjedziecie z Polski, a ja moge sobie latac po swiecie i zwiedzac, wy musicie byc tam w nigdzie czyli w polsce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 27 Napisano 11 godzin temu Nastepnym razem sprawdz cos dwa razy zamiast pisac brednie kris Nigdzie nie daja? https://en.tempo.co/read/2025024/south-korea-to-distribute-cash-aid-to-citizens-in-effort-to-boost-economy To patrz, news z dzisiaj kris. Ja rozumiem, ze Polska to nigdzie i tam nie daja, ale swiat to nie Polska, rozumiem, ze dla was swiat to wasze 4 sciany i to co ogladacie na jutube, to wasze nigdzie, wasz swiat i wasze zycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 491 Napisano 10 godzin temu (edytowany) no spoko artykuł. Edytowano 10 godzin temu przez kris888 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 27 Napisano 10 godzin temu Na rt com tez pisali, bo czytalem dzisiaj U mnie na czacie irc, gdzie jestem adminem jest bot, ktory z roznych stron wrzuca feed newsy i jestem na biezaco z newsami xD Podobno Elon Musk zaklada nowa partie polityczna xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
indecent language 15 Napisano 9 godzin temu 1 godzinę temu, Sky full of stars napisał: Na rt com tez pisali, bo czytalem dzisiaj U mnie na czacie irc, gdzie jestem adminem jest bot, ktory z roznych stron wrzuca feed newsy i jestem na biezaco z newsami xD Podobno Elon Musk zaklada nowa partie polityczna xD Newsy z russia today... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 446 Napisano 8 godzin temu Znowu podstarzały upity Moon hejtuje innych Bozzz z czym do ludzi człeku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach