Sky full of stars 37 Napisano 2 godziny temu Ja lubie u dziewczyn spodniczki ale jak zgrabna i szczupla to legginsy tez moga byc, gorzej jak maja ulane doopy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 23 Napisano 2 godziny temu 5 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Temu to się nigdy to nie znudzi. Przecież nimfa nawet nie jest ładna zadbana i charakter mental dobry ale to nie jest wygląd co klucze do mieszkania od razu wyskakujom z kieszeni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 37 Napisano 2 godziny temu A ja ide sobie na trawce lezec i ogladac ksiezyc, o tak xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 37 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Jeszcze obok ukochana ratowniczka z recepcji albo ta laseczka z kawiarnii i jest pieknie, co wiecej do szczescia potrzeba, ale przytule.sie do plecaka Xd Edytowano 2 godziny temu przez Sky full of stars Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 65 Napisano 2 godziny temu Jadę do Czech na sterylizację. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 37 Napisano 2 godziny temu Milej wycieczki, ja kiedys poznalem jedna blondi z czech to niezla.laseczka z niej byla, ale juz wyparowala, bo go studentka byla xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 23 Napisano 2 godziny temu 1 minutę temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Jadę do Czech na sterylizację. Żeby się piepszyc bez gumy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 37 Napisano 2 godziny temu Ale tu jest dojeebana pelnia ksiezyca i czyste niebo, wlasnje zmjerzam w kierunku ksiezyca i bede sobir lezal na trawce Xd Moze mi sie przysnie ;D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 23 Napisano 2 godziny temu Nie chce jej cisnac bo jom lubię za mental ale za bardzo się sadzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 65 Napisano 2 godziny temu Żeby być wolnym człowiekiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 37 Napisano 2 godziny temu Ja prdl ale tu goraco w krotkich spodenkach i koszulka a mi goraco Dobrze ze mam saune parowa wiec w dzien moge sie tam wygrzac i wypicic a potem w nocy nie bede marznal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 23 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Żeby być wolnym człowiekiem. Można zarciem handlowac tylko jakieś sanepidy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 65 Napisano 2 godziny temu Boze jakie te baby są yebniete. Człowiek pyta o sterylizację a te piszą że najlepiej mieć zapasowe dziecko. Nie wierze xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 37 Napisano 2 godziny temu Pojeebane max Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 23 Napisano 2 godziny temu Płytę suczka odebrala Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach