BrzuchataBabkaBoża 66 Napisano 20 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 28 Napisano 20 godzin temu Jednak som takie co lecom na telewizor Hhttps://www.tiktok.com/@gashiplays/video/7521007099787119894 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 28 Napisano 20 godzin temu Ładnie jej setup wyszedł taka pufa ciekawa szare akcesoria laski potrafią jednak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 66 Napisano 20 godzin temu Nudzi mnie już wątek bab i chłopów. Ogarnij się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 28 Napisano 20 godzin temu I telewizor nisko ja wszystko spiepszylem już nie mam siły na to gowwno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 66 Napisano 20 godzin temu Te tiktoki ryja beret lezakom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 66 Napisano 20 godzin temu I w ogóle syf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 66 Napisano 20 godzin temu Od jutra nie ogladam telewizji Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 28 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Nudzi mnie już wątek bab i chłopów. Ogarnij się. Ja mam tak max godzinę po zwaleniu Jaja mnom rzadzom chyba Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 66 Napisano 20 godzin temu https://zapodaj.net/plik-L0YqaqlWGq Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 66 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, Przed pracom dzisiaj tak napisał: Ja mam tak max godzinę po zwaleniu Jaja mnom rzadzom chyba Kup se brom i się skończy oblesnosc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 28 Napisano 20 godzin temu Nie wiem czy potrafię do związku bo nie lubię się myć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 66 Napisano 20 godzin temu XD nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 28 Napisano 20 godzin temu Dla ładnej pewnie by mi się chciało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 66 Napisano 20 godzin temu Wolisz yebac czy Ci wody szkoda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 28 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: XD nie Mnie na piątek wykancza ta czynności Albo bym udawal że niby się myje jak pokusia 5 minut pod prysznicem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 66 Napisano 20 godzin temu To nie pytam czy zeby myjesz bo znam odpowiedz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 66 Napisano 20 godzin temu Nigdy nie pojmę jak można się nie myć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 28 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, BrzuchataBabkaBoża napisał: Wolisz yebac czy Ci wody szkoda Ani to ani to Nie lubię tego czasu zmarnowanego w wannie Przygotowań do tego Później po tym tesz jakieś kremy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 66 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Przed pracom dzisiaj tak napisał: Ani to ani to Nie lubię tego czasu zmarnowanego w wannie Przygotowań do tego Później po tym tesz jakieś kremy A po co w wannie i jakie przygotowania człowieku. Bierzesz prysznic i wychodzisz. Lubisz mieć brudne jaja? Ludzie czujom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 28 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, BrzuchataBabkaBoża napisał: Nigdy nie pojmę jak można się nie myć. A ja nie rozumiem jak można codziennie marnować na to życie Jeszcze w uk jak miałem prysznic to po prostu z rana rutyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 28 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: A po co w wannie i jakie przygotowania człowieku. Bierzesz prysznic i wychodzisz. Lubisz mieć brudne jaja? Ludzie czujom Jaja to często se wchodzę umyć ale to szybko i nawet koszulki nie zdejmuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 66 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Przed pracom dzisiaj tak napisał: A ja nie rozumiem jak można codziennie marnować na to życie Jeszcze w uk jak miałem prysznic to po prostu z rana rutyna Jakoś na walenie konia ci nie szkoda marnować. Okropny jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 66 Napisano 20 godzin temu Zeby myjesz czy nie krotka piłka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 28 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Bierzesz prysznic Ja mam tylko wanne prysznic w niej jest niewygodne i niebezpieczne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 66 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Przed pracom dzisiaj tak napisał: Ja mam tylko wanne prysznic w niej jest niewygodne i niebezpieczne No wyobraź sobie że ja też jak i tysiace innych ludzi i jakoś się myjom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 28 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: No wyobraź sobie że ja też jak i tysiace innych ludzi i jakoś się myjom Ściemniajom ciotka raz w tygodniu się myje kuzynka tesz tak robiła Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 66 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Przed pracom dzisiaj tak napisał: Ściemniajom ciotka raz w tygodniu się myje kuzynka tesz tak robiła Ale szpachle na ryja naklada pewnie. Boze co za świnia brudne na tym.swiecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 66 Napisano 20 godzin temu Nawet bezdomny się kąpię w rzece. To jednak mental brudasa musi byc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 28 Napisano 20 godzin temu Robie se tom kawe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach