BrzuchataBabkaBoża 66 Napisano 20 godzin temu Ja se leze i nie pije juz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 66 Napisano 20 godzin temu Umyj się na litość boskom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 28 Napisano 20 godzin temu 8 minut temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Nawet bezdomny się kąpię w rzece. To jednak mental brudasa musi byc Mnie mama żadnych rutyn nie nauczyła miałem wolność całe życie chciałem to szedłem spać o 3 o 7 chciałem to nie szedłem do szkoły nic nie musiałem ani sprzątać w sobotę ani co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 28 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Umyj się na litość boskom Ale ja jestem po spa dzisiaj na jutro mówię tylko że nie lubię tego gowwna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 66 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Przed pracom dzisiaj tak napisał: Mnie mama żadnych rutyn nie nauczyła miałem wolność całe życie chciałem to szedłem spać o 3 o 7 chciałem to nie szedłem do szkoły nic nie musiałem ani sprzątać w sobotę ani co Domyślam się. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 66 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Przed pracom dzisiaj tak napisał: Ale ja jestem po spa dzisiaj na jutro mówię tylko że nie lubię tego gowwna Do jutra się wybrudzisz przeciez Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 66 Napisano 20 godzin temu Salowej dzis nie bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 28 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, BrzuchataBabkaBoża napisał: Salowej dzis nie bylo Do mnie chciała wpaść na seqz zapłacić paczkom żywności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 28 Napisano 20 godzin temu Trochę się boję że będzie wyglądać jak ciotka i się porzygam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 66 Napisano 20 godzin temu Kto wybrzydza wiadomo. Twój wybór. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 28 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Do jutra się wybrudzisz przeciez Nie no dzisiaj spa gruntowne nawet se wyrwalem pare klakow z brwi a jutro tylko szybko prysznic i w ciuchy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 66 Napisano 20 godzin temu Kwiaty jej kupisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 28 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Kwiaty jej kupisz Wiesz jakie drogie teraz takie inwestycje to tylko anastazje 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 66 Napisano 20 godzin temu Niemilo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 28 Napisano 20 godzin temu Pacz jaki ma samochód z jezyczkiem Hhttps://www.tiktok.com/@pisarek12/video/7525608154835569942 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 66 Napisano 20 godzin temu Patusiowo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 28 Napisano 20 godzin temu 3 minuty temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Niemilo No w tej maszynie to som po 2 stowy a w hipermarket nawet nie wiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 28 Napisano 20 godzin temu Na groby jak mi ciotka powiedziala to to samo a ja ileeeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 66 Napisano 20 godzin temu Co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 28 Napisano 20 godzin temu Ty myślisz że ja chcę za anastazje tęsknić Tylko żadna się już o mnie nie postara raczej żebym zapomnial i kochal nowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 28 Napisano 20 godzin temu 6 minut temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Co Kwiaty na grób Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 66 Napisano 20 godzin temu Nie mam siły na takie rozkminy. Jestem już stara i zmęczona. Kup jej kwiata jutro. Spjerdalam spiulkolotem bo mi nie wypada tu być. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 28 Napisano 20 godzin temu Ja bym poszedł do tego klasztoru a hajs na giełdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 66 Napisano 20 godzin temu 1 minutę temu, Przed pracom dzisiaj tak napisał: Kwiaty na grób Na takie kwiaty już każdego stać a i każdy się popisać musi że od janusza i Grażyny jakby to zmarłego guwno obchodzilo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 28 Napisano 20 godzin temu Hhttps://www.tiktok.com/@xin.an.chan.si.te/video/7524384523501473046 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 66 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Przed pracom dzisiaj tak napisał: Ja bym poszedł do tego klasztoru a hajs na giełdzie Idz ale musisz porzucić życie doczesne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 66 Napisano 20 godzin temu Znany aktor poszedł do zakonu to i ty możesz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 28 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Znany aktor poszedł do zakonu to i ty możesz. Ale nie bozego tylko kung fu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 66 Napisano 20 godzin temu Przed chwilą, Przed pracom dzisiaj tak napisał: Ale nie bozego tylko kung fu Ty nawet tajczi nie umiesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 28 Napisano 20 godzin temu 2 minuty temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Ty nawet tajczi nie umiesz Religia mnie nie kreci dobro jest we mnie nie potrzebuje udawac i pomocy budynku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach