selkie 917 Napisano 12 godzin temu Matko, Pasikowski i Boguś, już brzmi źle... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 40 Napisano 12 godzin temu Jak karolak gra to pojde bo z nim kreca najlepsze komedie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 473 Napisano 12 godzin temu 6 minut temu, Sky full of stars napisał: Dawno nie bylem w kinie, moglbym sobie isc Oczywiscie sam, bo forever alone Ja też chodzę sama do kina, bo lubię Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 40 Napisano 12 godzin temu Dawno nie bylem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 473 Napisano 12 godzin temu Przed chwilą, Sky full of stars napisał: Dawno nie bylem A kto ci zapłaci za bilet? Leżak? Ty pomyśl o dachu nad głową, bo zima idzie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 40 Napisano 12 godzin temu Ja sobie zaplace A zimy 3 przezylem jako bezdomny wiec co ze idzie Wole byc bezdomny niz miec dach nad glowa i sie meczyc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 40 Napisano 12 godzin temu Zimy sa fajne bo to powietrze mrozne i suche mmm tesknie, zimo nadchodz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 40 Napisano 12 godzin temu Wole byc sam na odludziu za miastem niz sie meczyc z ludzmi pod jednym dachem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 40 Napisano 12 godzin temu Ale na silowni tyle sprzetu masakra a 3 osoby tylko XD Ale chcialbym ta zgrabna szczupla wysportowana laseczke spotkac i z nia pocwiczyc, ale mnie ciagnie do niej, jest nieziemska FAK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 555 Napisano 11 godzin temu 2 godziny temu, Get Out napisał: Ktoś musiałby mi grubo zapłacić abym pofatygował się do kina to obejrzeć. Byłam na kilku takich filmach i umierałam z nudów czekając aż będzie koniec. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 785 Napisano 9 godzin temu 1 godzinę temu, Onaaaa napisał: Byłam na kilku takich filmach i umierałam z nudów czekając aż będzie koniec. a to u Ciebie ryglują drzwi po rozpoczęciu seansu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 785 Napisano 9 godzin temu Brody z Kosmosu tez pozytywnie recenzuje ten film Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pokraka 1335 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 9 godzin temu, selkie napisał: Widocznie ktoś chce to oglądać. Dzieci, a co za tym idzie rodzice, którzy z tymi dziećmi chodzą do kina. Nie wykluczone, że też na to chce iść, tylko jeszcze o tym nie wiem. Edytowano 2 godziny temu przez Pokraka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 56 Napisano 1 godzinę temu 10 godzin temu, Onaaaa napisał: Byłam na kilku takich filmach i umierałam z nudów czekając aż będzie koniec. Ale Predatory i Obce już mnie nie nudziły chociaż też trochę kosmos. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach