Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Sky full of stars

Znowu mnie dzisiaj czeka samotna noc pod gwiazdami na odludziu, ehh

Polecane posty

CO TY ZNOWU ODYEBAUEŚ ŻE CIĘ LOKATOR WYWALIŁ? 

NIE BYŁO MNIE OSTATNIO I NIE WIEM 

Ale ogolnie mieszkanje z nim ostatnio stawalo sie meczace, postarzalem sie na mordzie w krotkim czasie, juz od paru tygi robie sobie wypady piesze za miasto i spedzam cala noc pod chmurka, srednio mi sie z nim mieszka juz.

10 minut temu, Sky full of stars napisał:

Ja nic, ale moj wspollokator jest w szpitalu psychiatrycznym na kilka miechow xd. 

I kto się zajmie tym jego mieszkaniem? Nie ma rodziców? 

Nie chce mieszkac u niego, wole byc bezdomny, life is brutal

Chociazby ze fajki pali a ja kilka miechow temu rzucilem, to mnie wkuurwia, a tam kiepska wentylacja i tylko widze jak na ryju sie dziad robie masakra

Dzisiaj w lesie spalem, w koncu czulem, ze oddycham xD

Nie jestem ostatnio radosny jak widze jak sie postarzalem, oklapnjete policzki, since pod oczami, i wiem ze to przebywanie tam i mieszkanie z kumplem mnie tak postarzalo, dlatego teraz wole byc pod chmurka, przynajmniej swiezym powietrzem oddycham a nie fajki i wilgoc masakra

Tel konsole i powerbank laduje w kawiarni, a na gorze mam ogromna silownie, na dole dwa baseny i dwie sauny xd

Ja tam njedlugo ide po krem do buzi i olejek, ale w nocy, w dzien tam nie chodze, bo ja tam nie mieszkam i wyparowalem, nie zyje Xd

Wkoorwiaja mnie palacze tytoniu, nie chce juz mieszkac z palaczami, bo smierdzi, pala mi pod nosem i wkuurwia mnie smrod fajek, ja tez kiedys palilem, ale przestalem i teraz mnie wkuurwia jak mi ktos pali pod nosem fuj ble

12 minut temu, Sky full of stars napisał:

Nie jestem ostatnio radosny jak widze jak sie postarzalem, oklapnjete policzki, since pod oczami, i wiem ze to przebywanie tam i mieszkanie z kumplem mnie tak postarzalo, dlatego teraz wole byc pod chmurka, przynajmniej swiezym powietrzem oddycham a nie fajki i wilgoc masakra

Zawsze miałeś się za pięknego, a mnie wyzywałeś od starych bezdzietnych salowych życząc mi raka. 

Patrz jaki paradoks i jak karma wróciła do ciebie. 

Edytowano przez niemaszuprawnień

28 minut temu, Sky full of stars napisał:

Ja nic, ale moj wspollokator jest w szpitalu psychiatrycznym na kilka miechow xd. 

DLACZEGO WIĘC DO MATKI NIE PÓJDZIESZ?

Wole skok pod pociag niz mieszkac z mama pod jednym dachem, no sorry. Nie jestem juz nastolatkiem tylko doroslym facetem, wole na wies isc za miasto niz z mama mieszkac

11 minut temu, Sky full of stars napisał:

Wkoorwiaja mnie palacze tytoniu, nie chce juz mieszkac z palaczami, bo smierdzi, pala mi pod nosem i wkuurwia mnie smrod fajek, ja tez kiedys palilem, ale przestalem i teraz mnie wkuurwia jak mi ktos pali pod nosem fuj ble

Do tej pory ci to nie przeszkadzało?

Ogolnie to w liceum mi kolezanki mowily, ze jestem piekny, a potem wyladowalem w psychiatryku, uzaleznilem sie od fajek, potem przylecialem do uk jaralem jak pojeebany i ziolo tez i teraz jeszcze palacze pod jednym dachem i zakopcone pokoje gdzie spie, slaba wentylacja i dramat, teraz juz tego nie ma i moge sie odmladzac, niedlugo odmlodnieje, bo codziennie kapie sie w lesie xD

Nie, bo sam palilem, ale pare miechow temu zaczalem pic przedtreningowki z duza iloscia kofeiny i witaminy C i od tego jak zapalilem to mi niedobrze bylo, i przestalem palic, sauny parowe mi sie smak i wech wyostrzyl, i teraz jak ktos pali obok mnie i ten smrod wkuurwia mnie ja juz przestalem palic

Ogole sobie brode po sesji w sauna parowa i sauna finska + lodowate prysznice i bede gladki jak doopa niemowlaka 🤣🤣🤣

Edytowano przez Sky full of stars

32 minuty temu, BrzuchataBabkaBoża napisał:

No starzejesz się. 30 lat to nie przelewki i jest zjazd 

TEŻ TAKI ZJAZD ZALICZYŁAŚ PO 30?

Ja zaliczalem zjazd, wory pod oczami mam masakra. To od nieprzespanych nocy, slabo wentylowane pomieszczenia, siedzenie przed komputerem

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się