Przed pracom dzisiaj tak 29 Napisano 5 godzin temu Niech mi ktoś wytlumaczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 29 Napisano 5 godzin temu Na graczach to nie robi wrażenia chyba bo całe życie kupuje gry czasem po tyle co to kosztuje i nie przezywam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kurvix 0 Napisano 5 godzin temu 5 minut temu, Przed pracom dzisiaj tak napisał: Niech mi ktoś wytlumaczy żebyś zazdrościł bo cie nie stać gołodupcu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kurvix 0 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, Przed pracom dzisiaj tak napisał: Na graczach to nie robi wrażenia chyba bo całe życie kupuje gry czasem po tyle co to kosztuje i nie przezywam Już nie kupujesz i nie kupisz bo matki emerytury nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 29 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, kurvix napisał: Już nie kupujesz i nie kupisz bo matki emerytury nie ma Kupuje monitor retro teraz kupiłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 29 Napisano 5 godzin temu Darmo bym nie chciał na chooj mi to paskudzctwo Kupuje monitor retro teraz kupiłem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kurvix 0 Napisano 5 godzin temu (edytowany) 4 minuty temu, Przed pracom dzisiaj tak napisał: Darmo bym nie chciał na chooj mi to paskudzctwo Kupuje monitor retro teraz kupiłem Tylko na 20 letnie monitory za 100 zł cie stać gołoduupcu xD Edytowano 5 godzin temu przez kurvix Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 29 Napisano 5 godzin temu Nie tylko coś mi się podoba to kupuje zresztą to mój siódmy Kupiłem leżanke rzutnik chromcasta PlayStation 3 no różne rzeczy ostatnio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kurvix 0 Napisano 5 godzin temu 11 minut temu, Przed pracom dzisiaj tak napisał: Nie tylko coś mi się podoba to kupuje zresztą to mój siódmy Kupiłem leżanke rzutnik chromcasta PlayStation 3 no różne rzeczy ostatnio Na nowy sprzet cie nie stać tylko na takie góówno używane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 29 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, kurvix napisał: Na nowy sprzet cie nie stać tylko na takie góówno używane Nie no bo nowy najnowszy już mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 29 Napisano 4 godziny temu Po pierwsze najnowszy sprzęt rtv już mam Po drugie nie podoba mi się najnosze rzeczy różnych film Preferuje sony i dizajn apple żeby wyglądało Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 29 Napisano 4 godziny temu Dużo kupuje używanych rzeczy bo to i tak trzeba będzie umyc na mokro zaraz z kurzu nie ma sensu przepłacać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 29 Napisano 4 godziny temu Nowe warto tylko kupować najnowsze konsole, pady, konsole przenośne Reszta nie ma sensu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 29 Napisano 4 godziny temu No słuchawki jeszcze bo fujka ale w zasadzie gdyby wyczyścić alkoholem i nalozyc nowka gumki Dużo lepiej wydać 400 na najlepsze dokanalowe sony niż 1200 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kurvix 0 Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, Przed pracom dzisiaj tak napisał: Po pierwsze najnowszy sprzęt rtv już mam Po drugie nie podoba mi się najnosze rzeczy różnych film Preferuje sony i dizajn apple żeby wyglądało TY DZIADU A TEN MONITOR JAK POKAZYWAŁEŚ JEDEN TO BYŁ PHILIPS TY BIEDAKU JEEEBANY Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kurvix 0 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, Przed pracom dzisiaj tak napisał: No słuchawki jeszcze bo fujka ale w zasadzie gdyby wyczyścić alkoholem i nalozyc nowka gumki Dużo lepiej wydać 400 na najlepsze dokanalowe sony niż 1200 ja mam zajeeebiste słuchawki JBL nowe ciebie na takie nie stać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 48 Napisano 4 godziny temu Chyba z tego samego powodu, co w przypadku poprzednich tego typu mód. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 56 Napisano 2 godziny temu Na tej samej zasadzie jak ty coś kupujesz i nie zrozumiecie się , bo to jest inne postrzeganie świata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 56 Napisano 2 godziny temu 1 godzinę temu, Daniel86 napisał: Chyba z tego samego powodu, co w przypadku poprzednich tego typu mód. Moda i reklama też robi swoje zwłaszcza jak trafi na podatny grunt. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 67 Napisano 2 godziny temu (edytowany) Brzydkie toto. Podobne do Przemek. Edytowano 2 godziny temu przez BrzuchataBabkaBoża Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 29 Napisano 9 minut temu 2 godziny temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Brzydkie toto. Podobne do Przemek. Zaraz miliony tego gowwna trafi na śmietnik Podobno ludzie lubią się poczuć odrobinę luksusowo stąd fenomen czekolady dubajskiej na dubaj ich nie stać to chociaż czekoladę se kupiom za wszystkie pieniądze na jedzenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 67 Napisano 5 minut temu 3 minuty temu, Przed pracom dzisiaj tak napisał: Zaraz miliony tego gowwna trafi na śmietnik Podobno ludzie lubią się poczuć odrobinę luksusowo stąd fenomen czekolady dubajskiej na dubaj ich nie stać to chociaż czekoladę se kupiom za wszystkie pieniądze na jedzenie To oznacza że ludziom każdy szit można sprzedać. To wiadomo od dawna w sumie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 499 Napisano 4 minuty temu (edytowany) Dobrym punktem odniesienia jest przeliczenie swojego czasu pracy na daną rzecz. Np. masz stawkę 30 zł/h na czysto po podatkach, a rzecz kosztuje np. 300 zł. Czyli musisz 10 godzin pracować na daną rzecz, żeby sobie kupić. Edytowano 3 minuty temu przez kris888 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 29 Napisano 2 minuty temu Przed chwilą, kris888 napisał: Dobrym punktem odniesienia jest przeliczenie swojego czasu pracy na daną rzecz. Np masz stawkę 30 zł/h na czysto po podatkach, a rzecz kosztuje np. 300 zł. Czyli musisz 10 godzin pracować na daną rzecz, żeby sobie kupić. Mam 200zł za kwadrans zapakowanie płyty inpostu i powrót po 5minut Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 499 Napisano 2 minuty temu 6 minut temu, Przed pracom dzisiaj tak napisał: Podobno ludzie lubią się poczuć odrobinę luksusowo stąd fenomen czekolady dubajskiej na dubaj ich nie stać to chociaż czekoladę se kupiom za wszystkie pieniądze na jedzenie czemu za wszystkie pieniądze? ja tej czekolady jeszcze nie jadłem - dobre to w ogóle? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 67 Napisano 1 minutę temu Ja też nie. Tera jakies włosy anioła się jadą. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kris888 499 Napisano przed chwilą 1 minutę temu, BrzuchataBabkaBoża napisał: Ja też nie. Tera jakies włosy anioła się jadą. A co to jest? Nie nadążam za trendami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 67 Napisano przed chwilą Przed chwilą, kris888 napisał: A co to jest? Nie nadążam za trendami Takie coś co wychodzi z czekolady jak wata. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach