Balbinka1 0 Napisano 6 godzin temu Warto w to wchodzić czy nie? Czy taki facet może pokochać czy patrzy przez pryzmat sexu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 473 Napisano 6 godzin temu Zależy chyba też od tego ile młodszy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Balbinka1 0 Napisano 6 godzin temu 17 lat mlodszy. On chce ja mam obawy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 473 Napisano 6 godzin temu O kurde, to sporo. Mógłby być twoim synem. Ja mam młodszego o 7 lat i jest ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 786 Napisano 6 godzin temu 23 minuty temu, Balbinka1 napisał: Warto w to wchodzić czy nie? Czy taki facet może pokochać czy patrzy przez pryzmat sexu? to chyba nie zależy od wieku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 90 Napisano 6 godzin temu Pewnie może ale niebezpiecznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 39 Napisano 6 godzin temu a nie wydaje sie taki mlodszy głuptakiem ze nawet ciezko by bylo tylko nie do zeksu no nie kumam 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
WychodzeNaChwile 786 Napisano 6 godzin temu 5 minut temu, chrobot napisał: a nie wydaje sie taki mlodszy głuptakiem ze nawet ciezko by bylo tylko nie do zeksu no nie kumam dobrze gadasz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 46 Napisano 5 godzin temu 53 minuty temu, Balbinka1 napisał: Warto w to wchodzić czy nie? Czy taki facet może pokochać czy patrzy przez pryzmat sexu? Zdecydowanie sexu chyba że nvm bardzo mała ta różnica wieku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 46 Napisano 5 godzin temu 49 minut temu, Balbinka1 napisał: 17 lat mlodszy. On chce ja mam obawy Nie ma szans ja nie jestem w stanie w 7 lat starszej nawet Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BrzuchataBabkaBoża 90 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, Przed pracom dzisiaj tak napisał: Nie ma szans ja nie jestem w stanie w 7 lat starszej nawet Dzisiaj byles obrzydliwy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 46 Napisano 5 godzin temu 56 minut temu, Balbinka1 napisał: Warto w to wchodzić czy nie? Pobzykac mu daj jak napolony ale to wszystko pewnie chce być porządny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 46 Napisano 5 godzin temu 46 minut temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: O kurde, to sporo. Mógłby być twoim synem. Ja mam młodszego o 7 lat i jest ok. Przemilcze bo ciebie lubię i może kiedyś mnie jeszcze dopuscisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d48f5bb82c99 17 Napisano 5 godzin temu 25 minut temu, chrobot napisał: a nie wydaje sie taki mlodszy głuptakiem ze nawet ciezko by bylo tylko nie do zeksu no nie kumam Czy ty mnie unikasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 39 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, d48f5bb82c99 napisał: Czy ty mnie unikasz? nie, czemu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d48f5bb82c99 17 Napisano 5 godzin temu Przed chwilą, chrobot napisał: nie, czemu Bo nadajesz na kafe, a prywatnie odpisujesz po 2 tygodniach najczęściej wtedy, kiedy mnie nie ma albo jestem niedysponowany 1 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 39 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, d48f5bb82c99 napisał: Bo nadajesz na kafe, a prywatnie odpisujesz po 2 tygodniach najczęściej wtedy, kiedy mnie nie ma albo jestem niedysponowany huh wydaje mi sie ze odpisuje na biezaco ale bardzo sie niecierpliwisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 46 Napisano 5 godzin temu Ze starszom się dobrze cwiczy na piczy ale żeby jom kochać i to 17lat do góry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
d48f5bb82c99 17 Napisano 5 godzin temu 1 minutę temu, chrobot napisał: huh wydaje mi sie ze odpisuje na biezaco ale bardzo sie niecierpliwisz huh, nie sądzę... sobie zobacz godziny naszych rozmów Ciebie chyba przed faktem dokonanym trzeba stawiać, nadchodzę 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa 473 Napisano 5 godzin temu 6 minut temu, d48f5bb82c99 napisał: huh, nie sądzę... sobie zobacz godziny naszych rozmów Ciebie chyba przed faktem dokonanym trzeba stawiać, nadchodzę Te "nadchodzę" zabrzmialo trochę jak groźba. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 46 Napisano 5 godzin temu Od kilku lat nie może trafić do konina czeba mu mape kupić Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 46 Napisano 5 godzin temu 23 minuty temu, E̲͐l̟̹̻͑̃̏c͉̻̭̭̺̅ͦ̄ͅi͉̹̓ͅa napisał: Te "nadchodzę" zabrzmialo trochę jak groźba. Spróbuj sobie wyobrazić najgorsze odpisywanie samicy laga Więc dumbo XD U niej to jest masakra ciekawe czy robi to specjalnie bo się naczytala że to hot czy się boi czy jest głupia i nie widzi koperty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 482 Napisano 2 godziny temu 4 godziny temu, Balbinka1 napisał: 17 lat mlodszy. On chce ja mam obawy Zbyt duża różnica wieku. Do 5 lat można przeżyć, ale więcej to za dużo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 46 Napisano 2 godziny temu 3 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Zbyt duża różnica wieku. Do 5 lat można przeżyć, ale więcej to za dużo. Zależy nieraz zadany milf lepszy niż młode Ale to rzadki przypadek uroda komercyjna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 53 Napisano 2 godziny temu ty lezak akurat wolisz mlodych chlopcow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Przed pracom dzisiaj tak 46 Napisano 2 godziny temu Ja mam do wyboru każdom samice i najbardziej mnie wziol zadbany milf z umiejętności Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sky full of stars 53 Napisano 2 godziny temu Nie masz zadnej do wyboru, masz tylko ciotke i nic poza tym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach