wiwi789 1 Napisano wtorek o 18:08 Mam pytanie jak przedstawia się rekrutacja do sklepu Żabka, Biedronka, Lidl, ktoś opowie jakie potrzebne kwalifikacje, od czego zależy utrzymanie praca ? czy to praca niestety rotacyjna ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 16 Napisano wtorek o 18:33 przechodzisz pod sklepem jak jest ogłoszenie to pytasz a do Lidla jest rekrutacja kwalifikacje obsługa kasy fiskalnej czeba mieć książeczkę sanepidu dużo stać dużo dźwigać tak jak najbardziej rotacyjna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 380 Napisano wtorek o 18:39 idz do sklepu zapytaj , przeciez tak najprosciej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 16 Napisano wtorek o 18:44 nom tyż prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiwi789 1 Napisano wtorek o 19:06 (edytowany) zastanawiam się właśnie, ogłoszenia znajdują się na necie, wydaje się że tak jest najprościej i najszybciej, aplikowałam, ale cisza, mam doświadczenie, pracowalam na sklepie, pracuje na drobnych zleceniach, uwzględniam cv, mam wrażenie że na etat jak jest rodzina na utrzymaniu, studenci może ze względu na status, profity może jakieś studia logistyczne, naprawdę nie wiem, ale każdy się gdzieś uczył, jakieś kwalifikacje, ukończyłam studia, ale może się mylę, chodzenie po sklepie i pytanie to takie dzikie ostatniego czasu przy technologia, wydaje się że trzeba porozmawiać jakie pytania, jak pracować, coś zataić ? Żabka to dla mnie już bardzo trudny sklep, kiedyś byłam i mi się nie widzi, Edytowano wtorek o 19:07 przez wiwi789 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 16 Napisano wtorek o 19:40 a po co ci studia do tego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach