degeneracja 3 Napisano 7 godzin temu obyś zdechł fifi ty kurrwo jeeebana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 5 Napisano 6 godzin temu Wlasnie ze ten od tirow, bo z krasnalem sobie niedawno pisalismy i dobre numery wysylalismy i w zgodzie zyjemy, wiec to nie krasnal na 100% Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
degeneracja 3 Napisano 6 godzin temu 2 minuty temu, Hypnotize napisał: Wlasnie ze ten od tirow, bo z krasnalem sobie niedawno pisalismy i dobre numery wysylalismy i w zgodzie zyjemy, wiec to nie krasnal na 100% ja ci srram do ryja fifi dla mnie jesteś tylko randomem z internetu. nad innymi masz o tyle wyższy status że znam cię ze zdjęć tak jak ty mnie, ale pierwsze co bym zrobił jakbym cię spotkał irl to zabieg dentystyczny. inne kurrwy stąd są dla mnie po prostu jak powietrze. ja wszystkim tutaj życzę śmierci, bez wyjątku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 5 Napisano 6 godzin temu Pani magda bana dostala? Hahah beka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ZimnyDran 2 Napisano 6 godzin temu 8 minut temu, Hypnotize napisał: Wlasnie ze ten od tirow, bo z krasnalem sobie niedawno pisalismy i dobre numery wysylalismy i w zgodzie zyjemy, wiec to nie krasnal na 100% No właśnie wyżej napisał, jak Ci dobrze życzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 3 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Hypnotize napisał: Pani magda bana dostala? Hahah beka Uśpienie konta tylko ale wrócę pojutrze na starym nicku. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 5 Napisano 6 godzin temu Hahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 3 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Hypnotize napisał: Hahah Żegnałeś się i nadal jesteś.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 5 Napisano 6 godzin temu Z wami sie zegnam, pa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
CVEL 2 Napisano 6 godzin temu 11 minut temu, degeneracja napisał: ja ci srram do ryja fifi dla mnie jesteś tylko randomem z internetu. nad innymi masz o tyle wyższy status że znam cię ze zdjęć tak jak ty mnie, ale pierwsze co bym zrobił jakbym cię spotkał irl to zabieg dentystyczny. inne kurrwy stąd są dla mnie po prostu jak powietrze. ja wszystkim tutaj życzę śmierci, bez wyjątku. Wszystkim? Np. krejzi tez?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
degeneracja 3 Napisano 6 godzin temu 3 minuty temu, Hypnotize napisał: Z wami sie zegnam, pa zdychaj 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mezmerize 6 Napisano 6 godzin temu Ja nic nie biore, witaminy i suplementy 🥰 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
degeneracja 3 Napisano 6 godzin temu 1 minutę temu, Mezmerize napisał: Ja nic nie biore, witaminy i suplementy 🥰 nasienie bierzesz na morde w namiocie od meneli mam nadzieję że ktoś cie w nocy obejszcza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mezmerize 6 Napisano 6 godzin temu Nadzieja matka glupich xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mezmerize 6 Napisano 6 godzin temu Degeneracja to chyba szczerbaty Cos typu szczerbaty narcyz tirowiec obstawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach