Lubię swojom pracę tak 7 Napisano 9 godzin temu Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię swojom pracę tak 7 Napisano 9 godzin temu Skonfigurowałem sobie ds4 drugi v1 do retro setup a tamten v2 wrócił do ps4/5 i rzutnika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię swojom pracę tak 7 Napisano 9 godzin temu No i muszę go umyć a potem zamówić kiedy gumki nowe krzyżaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PomponBoży 8 Napisano 9 godzin temu Ja se ide odgrzac pitce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię swojom pracę tak 7 Napisano 9 godzin temu 1 minutę temu, PomponBoży napisał: Ja se ide odgrzac pitce Były dzisiaj zapiekanki przeterminowane po 2,5 ale mi było szkoda kasy i tak skoro mam pałki kurczaka i plastry ciotki to nie muszę już nic jedzenia kupować Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię swojom pracę tak 7 Napisano 9 godzin temu Ten hak rzeczywistości sprawia że raz na tydzień mogę wydawać 15zl na sam chleb i 1 mleko a nie 50zeta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 5 Napisano 9 godzin temu Ja juz nie jadam o tej porze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PomponBoży 8 Napisano 9 godzin temu 3 minuty temu, Lubię swojom pracę tak napisał: Były dzisiaj zapiekanki przeterminowane po 2,5 ale mi było szkoda kasy i tak skoro mam pałki kurczaka i plastry ciotki to nie muszę już nic jedzenia kupować I z czym to zresz takom palke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 3 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 31 minut temu, Lubię swojom pracę tak napisał: Były dzisiaj zapiekanki przeterminowane po 2,5 ale mi było szkoda kasy i tak skoro mam pałki kurczaka i plastry ciotki to nie muszę już nic jedzenia kupować A ja byłam w Biedronce i kupiłam ciasto ucierane z porzeczkami. Coś pysznego Kupiłam pomidory malinowe, świeżą bazylię, nabiał, ogórki zielone i paprykę. Pewnie zrobię z tego leczo. Edytowano 8 godzin temu przez 250GodzinTak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię swojom pracę tak 7 Napisano 7 godzin temu 2 godziny temu, PomponBoży napisał: I z czym to zresz takom palke 3 kromki chleba albo jakieś warzywo ciotki jak pomidor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię swojom pracę tak 7 Napisano 7 godzin temu 1 godzinę temu, 250GodzinTak napisał: A ja byłam w Biedronce i kupiłam ciasto ucierane z porzeczkami. Coś pysznego Kupiłam pomidory malinowe, świeżą bazylię, nabiał, ogórki zielone i paprykę. Pewnie zrobię z tego leczo. Ja dzisiaj byłem wysłać kilka płyt, w hipermarket kupiłem tytoń i pączka, umylem pusie, wyrzucilem smieci, umylem pada, skonfigurowałem dwa pady, miałem drzemke, spełniłem ostatni warunek z banku dla 300zł i grałem w ps1 emulator, tesz pisałem z siostrą i odebralem rachunki za gaz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PomponBoży 8 Napisano 6 godzin temu Nie mogę odnaleźć mojego zdjęcia szkolnego. 13 lat temu gdzieś je wkładałam i pamiętam, że pomyślałam, że będę tego szukać. Fak.To było takie duże. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lubię swojom pracę tak 7 Napisano 6 godzin temu 33 minuty temu, PomponBoży napisał: Nie mogę odnaleźć mojego zdjęcia szkolnego. 13 lat temu gdzieś je wkładałam i pamiętam, że pomyślałam, że będę tego szukać. Fak.To było takie duże. Na pogrzebie za duże zdjęcie przy trumnie 300 wolal dom pogrzebowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach