cyklop podlaski 0 Napisano 8 godzin temu tak to jest jak sie spędza całe życie na masturbacji do nieletnich dziewczynek na tik taku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 6 Napisano 8 godzin temu Moj tez polecial o zagadywaniu angielek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jutro piątek tak 11 Napisano 8 godzin temu Elka wyklikuje założę się Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jutro piątek tak 11 Napisano 8 godzin temu I salowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jutro piątek tak 11 Napisano 8 godzin temu A jaka tam była moja kompromitacji niby? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 5 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Jutro piątek tak napisał: I salowa Ty wyklikujesz, ja mam inne zajęcia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jutro piątek tak 11 Napisano 8 godzin temu Mnie wszystkie i wszyscy naskakujom samce bo zazdrość samice bo solidarność jajników Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 5 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Jutro piątek tak napisał: A jaka tam była moja kompromitacji niby? Że nie chodzisz na grób matki i żyjesz w bałaganie. Możesz wyklikać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jutro piątek tak 11 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Ty wyklikujesz, ja mam inne zajęcia. Nic nie klikam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jutro piątek tak 11 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Że nie chodzisz na grób matki i żyjesz w bałaganie. Możesz wyklikać. Dla mnie to żadna kompromitacji. Nie będę chodził jeśli nie czuję potrzeby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 5 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, Jutro piątek tak napisał: Mnie wszystkie i wszyscy naskakujom samce bo zazdrość samice bo solidarność jajników Czego ci zazdrościć? Oszczędzania na wodzie, zakupach i że nigdy nagiej kobiety na żywo nie widziałeś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 5 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Jutro piątek tak napisał: Nic nie klikam Wyklikałeś 12 stron. Skończ kłamać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 5 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Jutro piątek tak napisał: Dla mnie to żadna kompromitacji. Nie będę chodził jeśli nie czuję potrzeby. Ale emeryturka mamusi smakowała? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jutro piątek tak 11 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, 250GodzinTak napisał: Czego ci zazdrościć? Oszczędzania na wodzie, zakupach i że nigdy nagiej kobiety na żywo nie widziałeś? Jeden wzrostu inny rtv inny mieszkania jeszcze inny 17cm fioota kto ich wie Zazwyczaj oszczędności i braku pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 5 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Jutro piątek tak napisał: Dla mnie to żadna kompromitacji. Nie będę chodził jeśli nie czuję potrzeby. Bo nigdy nie szanowałeś matki, siebie i nawet ludzi na forum. Czemu się nie leczysz i nie położysz na oddziale psychiatrycznym? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jutro piątek tak 11 Napisano 8 godzin temu Przed chwilą, 250GodzinTak napisał: Bo nigdy nie szanowałeś matki, siebie i nawet ludzi na forum. Czemu się nie leczysz i nie położysz na oddziale psychiatrycznym? Bo jestem zdrowy i gotowy na założenie własnej rodziny z anastazje jakom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 5 Napisano 8 godzin temu (edytowany) 1 minutę temu, Jutro piątek tak napisał: Jeden wzrostu inny rtv inny mieszkania jeszcze inny 17cm fioota kto ich wie Zazwyczaj oszczędności i braku pracy Przecież ten mały ptaszek już ci zniknął, bo nigdy go nie używałeś. Jeszcze masz stulejkę. Edytowano 8 godzin temu przez 250GodzinTak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 5 Napisano 8 godzin temu 1 minutę temu, Jutro piątek tak napisał: Bo jestem zdrowy i gotowy na założenie własnej rodziny z anastazje jakom A do pójścia do dentysty i do pracy kiedy będziesz gotowy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jutro piątek tak 11 Napisano 7 godzin temu 8 minut temu, 250GodzinTak napisał: Przecież ten mały ptaszek już ci zniknął, bo nigdy go nie używałeś. Jeszcze masz stulejkę. Nie mam stulejki. 7 minut temu, 250GodzinTak napisał: A do pójścia do dentysty i do pracy kiedy będziesz gotowy? Nie wiem próbuje się wdrożyć może za dwa lata Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 20 Napisano 7 godzin temu 17 minut temu, Jutro piątek tak napisał: Elka wyklikuje założę się Tak temat z którego mam beke wyklikuje. Zjêb do kwadratu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jutro piątek tak 11 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Tak temat z którego mam beke wyklikuje. Zjêb do kwadratu. Jak to robisz gdy bierzesz i staje jak zły Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mezmerize 7 Napisano 7 godzin temu Haha papa tematy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cyklop podlaski 0 Napisano 7 godzin temu 23 minuty temu, Jutro piątek tak napisał: A jaka tam była moja kompromitacji niby? odkleiło cię mocno zacząłeś wypisywać bzdury typu że baby zakładają rodziny ze stulejarzami. popierrdoliło ci się kompletnie, nie potrafisz zaakceptowac tego że jestes incelem wykluczonym z relacji seksualnych z babami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jutro piątek tak 11 Napisano 7 godzin temu Dobrze ze maloat się ogarnął i mieszkacie razem ja bym piszczal jakbym miał gale robionom jeszcze zanim pójdę zapalic W sumie lepiej pato mozna papierosa mi przynieść w trakcie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
250GodzinTak 5 Napisano 7 godzin temu 10 minut temu, Jutro piątek tak napisał: Nie mam stulejki. Nie wiem próbuje się wdrożyć może za dwa lata To już reszta zębów ci wypadnie i będziesz jadł przez słomkę Okropny bałagan musisz mieć w domu i być totalnym syfiarzem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jutro piątek tak 11 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, cyklop podlaski napisał: odkleiło cię mocno zacząłeś wypisywać bzdury typu że baby zakładają rodziny ze stulejarzami. popierrdoliło ci się kompletnie, nie potrafisz zaakceptowac tego że jestes incelem wykluczonym z relacji seksualnych z babami. Rozejrzyj się w około nikt nie wiąże się z nieswojom ligom chyba że będąc obrzydliwie zamozny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cyklop podlaski 0 Napisano 7 godzin temu 11 minut temu, Jutro piątek tak napisał: Nie mam stulejki. jesteś stulejarzem po bandzie, nie am tu na forvm gorsezgo stulejarza od ciebie. w dodatku to do ciebie nei dociera, dysocjacja odklejonego biedaka na pełnej kurrwie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mezmerize 7 Napisano 7 godzin temu No u mnie w realu fajne atrakcyjne sa, musze sobie chyba zaczac z nimi gadac, zeby tu nie zagladac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cyklop podlaski 0 Napisano 7 godzin temu 2 minuty temu, Jutro piątek tak napisał: Rozejrzyj się w około nikt nie wiąże się z nieswojom ligom chyba że będąc obrzydliwie zamozny tutaj twoja liga: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jutro piątek tak 11 Napisano 7 godzin temu Przed chwilą, cyklop podlaski napisał: tutaj twoja liga: Myślę że najwyższą była anastazje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach