Mezmerize 7 Napisano 12 godzin temu Sorry bejbe how are you jestem samotny mozna pogadac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cyklop podlaski 0 Napisano 12 godzin temu nic nie zrobisz a jak coś spróbujesz to wystarczy że cie gazem popsikają i zadzwonią na policje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 6 Napisano 12 godzin temu Wcale nie, bo czesto jestem sam na sam z pieknosciami i moge sie odezwac z usmiechem hey how are you i zaczac gadac, bo w internecie juz nie chce ze mna zadna pisac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mezmerize 7 Napisano 11 godzin temu Jestem kreatywny, wiec nie powinienem miec problemu, tak jak w internecie pisze do kobit, to w realu moge sie odzywac, moze bede mial wiecej szczescia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jutro piątek tak 12 Napisano 11 godzin temu Ja bym chciał być w stanie jak po orgazmie cały czas gdy lachona mnie nie interesują przez chwilę A tak nawet teraz mam ochotę by elka ciegnela go od flaka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mezmerize 7 Napisano 11 godzin temu Mam juz dosc po prostu powoli, w necie nie mam gdzie poznac juz dziewczyny, a te ktore kocham spieerdolily do innych, co mnie w sumie obchodzi co kto o mnie pomysli, bo ja zagaduje do fajnej dziewczyny i nie chce seeks tylko po prostu jestem samotny i chcialbym miec fajne kolezanki i dawac sobie z nimi buziaczka w policzek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cyklop podlaski 0 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Mezmerize napisał: tak jak w internecie pisze do kobit, to w realu moge sie odzywac tak zrób to bedzie najszybsza droga do zapoznania nowego przyjaciela śniadego w zakładzie penitencjarnym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jutro piątek tak 12 Napisano 11 godzin temu Brakuje w moim życiu takiej popiepszonej a jednocześnie nie jest dla mnie tak wazny sex Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jutro piątek tak 12 Napisano 11 godzin temu Jak hebluje w trakcie to mnie nudzi w sumie wolałbym przestać i towarzystwo widoki przytulanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mezmerize 7 Napisano 11 godzin temu Ostatnio jestem sam na sam czesto z naprawde fajnymi dziewczynami albo kobietami, laseczki zadbane zgrabne co za problem ze sie odezwe i jej komplementem pieerdolne i jak sie masz Chyba sie odwaze bo ja mam juz dosc, a w realu codziennie prawie z jakas fajna laseczka obok jestem, codziennie inna wtf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mezmerize 7 Napisano 11 godzin temu Dzisiaj blondi fajna bardzo, w bikini ja widzialem, moglismy sobie pogadac a potem sie pomoczyc w basenie i w ogole miec fajne kolezanki tam, to ja nic, jakie tam fajne dziewczyny przychodza, to ja codziennie jakies lachony z kafe ktore sraaja na mnie i ich nie ma, przecisz to przykre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mezmerize 7 Napisano 11 godzin temu Zmeczony juz jestem tym pisaniem, fajnie byloby sobie pogadac z dziewczyna na zywo po angielsku, fajny maja akcent angielki niektore Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 386 Napisano 11 godzin temu 7 minut temu, Jutro piątek tak napisał: Ja bym chciał być w stanie jak po orgazmie cały czas gdy lachona mnie nie interesują przez chwilę A tak nawet teraz mam ochotę by elka ciegnela go od flaka Jutro stypiara za śmietnikiem. Wytrzymasz. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mezmerize 7 Napisano 11 godzin temu Moj klopot jest taki ze nie odzywam sie do dziewczyn bo co sobie o mnje pomysli, i tak lata leca, nie mam tego vajbu, ale moze zaczne sie odzywac w koncu, bo czemu nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jutro piątek tak 12 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Malowany napisał: Jutro stypiara za śmietnikiem. Wytrzymasz. Może jestem po heblowaniu pół godziny do jutra to będę napalony na 19 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jutro piątek tak 12 Napisano 11 godzin temu 1 minutę temu, Mezmerize napisał: Moj klopot jest taki ze nie odzywam sie do dziewczyn bo co sobie o mnje pomysli, i tak lata leca, nie mam tego vajbu, ale moze zaczne sie odzywac w koncu, bo czemu nie Też tak mam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 6 Napisano 11 godzin temu Tyle juz kolegow poznalem, geejow itp. a kolezanki nie mialem nigdy zadnej, i to mnie wykancza, moze powinienem sobie poszukac w koncu jakichs fajnych i cos otwierac ryja do ludzi, tak fajnie umiem gadac po angielsku, marnuje sie na to pisanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jutro piątek tak 12 Napisano 11 godzin temu Ja tylko się odzywam formalnie np pod inpostem do okenka do pracownicy itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 6 Napisano 11 godzin temu No wlasnie mnie to dobija, bo tu nie ma zadnej co by popisala ze mna, a w realu z takimi fajnymi dziewczynami obok jestem ostatnio, a one obok mnie i cos mi sie stanie jak gebe otworze? Powiem ze jestem polakiem i bardzo lubie akcent angielek, relaksuje mnie jak gadaja angielki po angielsku, raj dla mych uszu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 6 Napisano 11 godzin temu Ja ,kiedys wrocilem z Polski i sie odzywalem do dziewczyn, ale po kilku dniach juz nie mialem energii Teraz sypiam w lesie w namiocie to mam duzo energii na gadanie z ludzmi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jutro piątek tak 12 Napisano 11 godzin temu Ogólnie widzę że ludzie bardziej sfobikowani ode mnie ostatnio parka byla pod inpostem mówię do nich to wasza otwarta skrzynka a ten typ 0 dopiero lachon do mnie nie nie tak było jak przyszlismy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jutro piątek tak 12 Napisano 11 godzin temu Koorwa co się z ludźmi dzieje że się bojom gębę otworzyć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 6 Napisano 11 godzin temu No wlasnie a ja juz mam dosc wlasnie, a angielski umiem a angielki zawsze lubilem sluchac jak gadaja, to co sie stanie jak sie do ktorejs odezwe i powiem ze jestem emigrantem i bardzo lubie wasz akcent Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jutro piątek tak 12 Napisano 11 godzin temu Mówię do elki ciagnij druta sooko a ona podeszla i ciagnie wtf Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 6 Napisano 11 godzin temu Takie rzeczy przed slubem to skandal, ale jak mam poznac swoja zone, jak z zadnymi dziewczynami nie gadam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach