PomponBoży 17 Napisano 4 godziny temu No raczej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 20 Napisano 4 godziny temu 2 minuty temu, Jutro piątek tak napisał: To czemu laski się tak oburzajom na sex jak tez go chcą w związku? Nie wiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jutro piątek tak 14 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Nie wiem. Według mnie jak typ jest elokwencji i nie wykazuje zainteresowana sexem to na nagom w związku też ledwo będzie a samice myślą chyba że się rozbiorom i wyjdzie z niego zwierz 3x dziennie. No prędzej raz na tydzień czy miesiąc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jutro piątek tak 14 Napisano 4 godziny temu Albo ktoś jest zboczony i do kawy ma ochotę pochwe oglądać albo elokwencji i nie myśli o tym nigdy prawie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kurtura 0 Napisano 4 godziny temu A widział ktoś no mercy in mexico huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PomponBoży 17 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, Kurtura napisał: A widział ktoś no mercy in mexico huh Ghost rider Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xDxDxDxD 20 Napisano 4 godziny temu 6 minut temu, Jutro piątek tak napisał: Według mnie jak typ jest elokwencji i nie wykazuje zainteresowana sexem to na nagom w związku też ledwo będzie a samice myślą chyba że się rozbiorom i wyjdzie z niego zwierz 3x dziennie. No prędzej raz na tydzień czy miesiąc. Jedno drugiego nie wyklucza, zreszta nie chce mi się gadać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PomponBoży 17 Napisano 4 godziny temu Przed chwilą, xDxDxDxD napisał: Jedno drugiego nie wyklucza, zreszta nie chce mi się gadać. Pasujecie do siebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jutro piątek tak 14 Napisano 4 godziny temu 1 minutę temu, xDxDxDxD napisał: Jedno drugiego nie wyklucza, zreszta nie chce mi się gadać. Wiem bo ja jestem elokwencji na żywo ale to maska. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jutro piątek tak 14 Napisano 4 godziny temu 10 minut temu, Kurtura napisał: A widział ktoś no mercy in mexico huh Ja teraz na rzutniku przechodzę deskorolke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ffxc1_5yih 40 Napisano 7 minut temu (edytowany) 5 godzin temu, mideri napisał: Czy grupies, które uwielbiają swojego idola, gdyby okazało się, że mu nie staje, nadal by go wielbiły, czy przestałyby go wieblić? Tak, wyśmieją cię wszystkie potakiwaczki na fb. Zresztą na pewno tu zaglądają i domyślają się, kim jesteś, krasnalu z Krakowa (a pierwotnie z Katowic, do czego się nikomu nie przyznajesz) Edytowano 4 minuty temu przez Ffxc1_5yih Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 62 Napisano przed chwilą Wtedy to się nazywa stracony że świecznika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach