mideri 21 Napisano 6 godzin temu A jeśli tak, to co zrobić, żeby mieć w doopie nie tylko brzydkie kobiety (bo to przychodzi mi samoistnie), ale również piękne kobiety? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mylioner z dudziarskiej 0 Napisano 6 godzin temu obrvchać się za młodu później masz laske wyłożoną Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mideri 21 Napisano 6 godzin temu (edytowany) 5 minut temu, mylioner z dudziarskiej napisał: obrvchać się za młodu później masz laske wyłożoną Nie rozumiem co to znaczy? A poza tym to ja się za młodu już nie obrvcham, bo młody już dawno nie jestem, a próbowałem rvchać tylko z 5 razy w życiu i to było już z 10-15 lat temu, a od tamtej pory już nic a nic Edytowano 6 godzin temu przez mideri Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mylioner z dudziarskiej 0 Napisano 6 godzin temu Przed chwilą, mideri napisał: Nie rozumiem co to znaczy? no że masz wyjeebane Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mideri 21 Napisano 5 godzin temu 3 minuty temu, mylioner z dudziarskiej napisał: no że masz wyjeebane Aaa no to ja nie mam i nie bede mial Ale nie wiem czy starzy mają wyjeebane, przecież starzy też chcą roochać, nawet jak za młodu rooochali Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jutro piątek tak 14 Napisano 5 godzin temu 2 minuty temu, mideri napisał: Aaa no to ja nie mam i nie bede mial Ale nie wiem czy starzy mają wyjeebane, przecież starzy też chcą roochać, nawet jak za młodu rooochali Tak moja 74 letnia ciotka ma chcice Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ffxc1_5yih 42 Napisano 53 minuty temu Kobiety mają cię w doopie bo jesteś stary, brzydki i psychiczny. Dlatego już żadnej nie zaczniesz się podobać, nawet gdybyś nie wiem jak lawirował, manipulował i co nawijał. Żadne fikanie już ci nie pomoże. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Get Out 63 Napisano 43 minuty temu Nie chodzi o to że w duрie tylko o brak desperacji , bo bycie desperatem nie jest atrakcyjne . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ffxc1_5yih 42 Napisano 31 minut temu 6 minut temu, Get Out napisał: Nie chodzi o to że w duрie tylko o brak desperacji , bo bycie desperatem nie jest atrakcyjne . W jego przypadku raczej wchodzi w grę toksyczność, paplanie z braku zajęcia i nadciągająca wizja rozwodu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach