RC + 286 Napisano 20 Lipiec (edytowany) https://dorzeczy.pl/ekonomia/755883/dino-bedzie-w-stolicy-oto-lokalizacje-warszawskich-sklepow.html Edytowano 20 Lipiec przez RC + Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 286 Napisano 20 Lipiec Market DINO debiutuje w stolicy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 286 Napisano 20 Lipiec Przed chwilą, Złoty ... napisał: A to w innych sklepach nie ma takich win? Amarena to chyba w Biedronce głównie jest, w Dino nie widziałem. Ja najbogatszy asortyment win klasy żulerskiej widuję w Dino Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 286 Napisano 20 Lipiec 3 minuty temu, WIECZORNA napisał: LEŻAK TEŻ GDYBY TAM NAPRWDE MIESZKAŁ MIAŁBY CO JEŚĆ W KOŃCU XD Niekoniecznie, bo np w "moim" Dino kosze obudowali siatką i zamykają na kłódkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 55 Napisano 20 Lipiec U mnie w pobliskim miasteczku nie ma Dina, a ma być w Warszawie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
RC + 286 Napisano 20 Lipiec 43 minuty temu, Daniel86 napisał: U mnie w pobliskim miasteczku nie ma Dina, a ma być w Warszawie? No... aż trzy. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dżumbo 19 Napisano 21 Lipiec Co tu taki blu monday wśród meneli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 457 Napisano 21 Lipiec Polecam pwio special z dino. Niezapomniane doznania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 392 Napisano 21 Lipiec Cos wiecej o tych winkach dla laikuf? zatrzymalem sie na Wino patykiem pisane ktore mialo wyśmienity malinowy smak i konkretne walnięcie w łeb. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach