Srelcia 61 Napisano poniedziałek o 14:11 1 minutę temu, Dżumbo napisał: jajaja kokodżambo jajaje Co je kokodżambo? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dżumbo 18 Napisano poniedziałek o 14:11 nie dorobiemy se siurka niestety zeby bylo jak nalezy i geyowi pasowalo, zycie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 17 Napisano poniedziałek o 14:11 Mojemu przyjacielowi anglikowi pokazalem dzisiaj, gdzie mam namiot, a on ze super miejscowka i ze to jakis cud, ze sie w takim miejscu schowalem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stacho Wiraszka 5 Napisano poniedziałek o 14:11 Przed chwilą, Hypnotize napisał: W dniu spotkania jej sie zemdlalo, ale przeciez w kazdej chwili tu moze przyjechac i napisac do mnie na Kafe ze jest w Warwick, nikt nie zabroni Klaudii spotkac sie ze mna, w koncu mielismy razem pojechac do Polski przez Europe, a potem miala byc impreza powitalna 🥳🥳🥳 Ona nie napisze, bo wie że jesteś niestabilnym psychicznie schizofrenikiem i sie ciebie boi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dżumbo 18 Napisano poniedziałek o 14:12 Przed chwilą, Srelcia napisał: Co je kokodżambo? jaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 17 Napisano poniedziałek o 14:12 (edytowany) Dzisiaj jak wroce to jeszcze sobie obroce namiot o 180 stopni zebym mial wejscie przy krzakach, i zadaszenie i bedzie poezja ale dzisiaj bede mial spanie spanie i granie na konsoli w nocy FAK dobra ja uciekam, milego tygodnia zycze, pa Edytowano poniedziałek o 14:12 przez Hypnotize Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 17 Napisano poniedziałek o 14:13 Pisala ostatnio tutaj w niedziele, i wie, ze mieszkam w namiocie i wyslalem jej fotki, i pisala, ze ladnie tutaj u mnie a dzisiaj mi sie Klaudia snila, a nie klaudiusz klaudiusz mi sie z dwa razy snila.a Klaudia juz chyba z 30 jak nic snily mi sie gory lasy i Klaudia FAK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 61 Napisano poniedziałek o 14:17 4 minuty temu, Dżumbo napisał: jaje Jaja je. Wiem że suchar. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dżumbo 18 Napisano poniedziałek o 14:17 ajjjaj ajm jor little butterfly Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dżumbo 18 Napisano poniedziałek o 14:18 1 minutę temu, Pusia 2000 tak napisał: Chociaż wróć elka jest bardzo męska ale i tak tam sporo samiczki byt samiczki to zycie ksiezniczki a nie kórwy niewolnicy ktora chce zmienic plec okej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dżumbo 18 Napisano poniedziałek o 14:20 Klaudiuszek to tam ma koniki i wklada wielkie suknie rozpiete na dópe plus size na kalesony jak nog nie ogoli Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dżumbo 18 Napisano poniedziałek o 14:20 Klaudik tesknimy za tobą sledziu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 17 Napisano poniedziałek o 14:23 Klaudiusz chyba dopiero w weekend bedzie, niestety, life is brutal Albo wyjeebala sie z konia i juz nie zyje, bo jej kon wyjeebal z tylnich kopyt w twarz i RIP in peace Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dżumbo 18 Napisano poniedziałek o 14:24 gdzie ty widziales te tresci z koniem ja raz widzialam tylko, ale te konie byly oblesne, chyba wyparlam to z pamieci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dżumbo 18 Napisano poniedziałek o 14:25 dobrze ze mamy wiatrak na klimakterium fak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dżumbo 18 Napisano poniedziałek o 14:32 jesli jestem typem to mialabym dluzszego benisa od was i laski fajne by lecialy tylko by musialy utrzymac alkusa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 17 Napisano poniedziałek o 14:34 Jakie tresci? Klaudiusz kiedys tu wrzucala foto kucyka bialego, na ktorym jezdzi i pisala, ze chcialaby miec swoja ziemie i konie i sobie jezdzic na nich Szczesciarze te konie na maxa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 17 Napisano poniedziałek o 14:46 (edytowany) No to juz potwierdzone, we Wrzesniu jade z mama i babcia do Kolobrzegu na tydzien xD Pokapie sie w morzu i moze Klaudiusza jezdzacego na rowerze spotkam xD Edytowano poniedziałek o 14:47 przez Hypnotize Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dżumbo 18 Napisano poniedziałek o 14:57 Przed chwilą, Pusia 2000 tak napisał: Skoro wargi mnejsze masz malutkie to miała byś 7cm jak kermita Mam duzego przecież na nagi instynkt nic nie widać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dżumbo 18 Napisano poniedziałek o 14:59 Ale fajny basen Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dżumbo 18 Napisano poniedziałek o 15:00 Bym się puściła z kimś i pisała wam jak ostatnia shhhmata ale chyba nie lecę na benisy jakiekolwiek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 17 Napisano poniedziałek o 15:07 Nic nie odjeebie, a jakbym mial cos odjeebac.to by mnie mama z babcia nie zabieraly, a do Polski jade autem przez francje i niemcy promem poplyne i zobacze morze we Francji a potem baltyk, jee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stacho Wiraszka 5 Napisano poniedziałek o 15:13 5 minut temu, Hypnotize napisał: Nic nie odjeebie, a jakbym mial cos odjeebac.to by mnie mama z babcia nie zabieraly, a do Polski jade autem przez francje i niemcy promem poplyne i zobacze morze we Francji a potem baltyk, jee TO jest nadzieja ze wypadniesz przez przypadek z promu za burte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 17 Napisano poniedziałek o 15:33 Jak wypadne to sprobuje doplynac do portu, niektorzy przeplywaja kanal la manche z Anglii do Francji 25 mil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dżumbo 18 Napisano poniedziałek o 15:35 Taka wsza lonowa uporczywa wszystko zrobi nawet wyplacze cała rzekę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 17 Napisano poniedziałek o 15:45 Wyplacze rzeke lez za Klaudia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stacho Wiraszka 5 Napisano poniedziałek o 15:51 6 minut temu, Hypnotize napisał: Wyplacze rzeke lez za Klaudia A nie za Alfonsem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 17 Napisano poniedziałek o 15:56 Ciesze sie, ze juz nie mieszkam z nim, bo on palil fajki jak smok i mieszkanie kiepska wentylacja, w nocy spac nie moge, dramat W namiocie za miastem 100000 razy.lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vaffanculina 1 Napisano poniedziałek o 16:11 Wcale mnie nie dziwi, że pan alfons pozbył się nierentownej divki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 17 Napisano poniedziałek o 16:13 Haha, ale mi probujesz dopiec, ale ci nie wychodzi Ciesze sie, ze juz jestem bezdomny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach