BabkaBożaTak 4 Napisano 2 godziny temu Astrologia interesujo się głównie pedały. Takie som fakty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 238 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Onaaaa napisał: ... ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 238 Napisano 2 godziny temu (edytowany) 6 minut temu, Onaaaa napisał: Znam 2 ważne dla mnie osoby które są wagą ale nie przepadam za nimi. Nie mam rekacji, ale witaj w klubie też tych znaków nie lubię za bardzo Edytowano 2 godziny temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 607 Napisano 2 godziny temu 6 minut temu, Spaghetti... napisał: Nie mam rekacji, ale witaj w klubie też tych znaków nie lubię za bardzo A ty spod jakiego znaku? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 238 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Onaaaa napisał: A ty spod jakiego znaku? Ryby... Onaaaa, ale nie grubej 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p0lacki śmieć 2 Napisano 2 godziny temu 18 minut temu, BabkaBożaTak napisał: Astrologia interesujo się głównie pedały. teraz piszesz moim językiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 4 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, p0lacki śmieć napisał: teraz piszesz moim językiem Japa polacki ... udający amanta z zachodu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
p0lacki śmieć 2 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, BabkaBożaTak napisał: Japa polacki ... udający amanta z zachodu o ty szmaato Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaTak 4 Napisano 2 godziny temu Przed chwilą, p0lacki śmieć napisał: o ty szmaato Giń Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 607 Napisano 2 godziny temu 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: Ryby... Onaaaa, ale nie grubej Najbardziej lubie sumy 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 238 Napisano 1 godzinę temu 1 minutę temu, Onaaaa napisał: Najbardziej lubie sumy Ja też, mają taką gładką skórę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 607 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Spaghetti... napisał: Ja też, mają taką gładką skórę Bo mają słodkie wąsy i muszą co jakiś czas płynąć do góry po powietrze i wtedy gdy tak wypływały w akwarium je głaskałam. Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 238 Napisano 1 godzinę temu (edytowany) 4 minuty temu, Onaaaa napisał: Bo mają słodkie wąsy i muszą co jakiś czas płynąć do góry po powietrze i wtedy gdy tak wypływały w akwarium je głaskałam. Dobranoc To prawda, ja też mam wąsy i brodę również, ale do głaskania tak jak ta rybka, to ja nie wiem czy się nadaje chociaż lubię. Dobranoc Edytowano 1 godzinę temu przez Spaghetti... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dżumbo 8 Napisano 1 godzinę temu ale tu słodko a zarazem zbereznie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach