Rocket 29 Napisano środa o 19:42 1000 szt./30 dni ≈ 33 kondomów na dobę, więc średnio co 45 min istnieje prawdopodobieństwo zapłodnienia na skutek wadliwej gumy, a tym samym substancja społeczna miast z roku na rok wysychać zacznie wreszcie wypełniać się pełną nadziei statystyką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 84 Napisano środa o 19:44 A co jest podstawą założenia, że to na 30 dni? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Rocket 29 Napisano środa o 19:47 1 minutę temu, Śpiąca król...caryca napisał: A co jest podstawą założenia, że to na 30 dni? miesiąc rozliczeniowy, ale przecież jeśli to za dużo, owszem można zaprosić znajomych, dla statystyki to bez znaczenia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 17 Napisano środa o 20:06 mi na rok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 84 Napisano środa o 20:13 7 minut temu, mr_Kumpir napisał: mi na rok Mi na kwartał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 31 Napisano środa o 22:01 2 godziny temu, BabkaBożaTak napisał: Lezakowi na pół roku by starczyło. Na całe życie, ja w związku z foliom nie widzę miłości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 52 Napisano wczoraj o 04:51 (edytowany) Mnie by wystarczyło do końca życia, bo ani jedna by nie została zużyta Edytowano wczoraj o 04:51 przez Daniel86 Zmieniono i na bo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 18 Napisano wczoraj o 06:17 To tak ja, niestety. Nigdy nawet nie zlapiw dziewczyny za cyckw, to bylby jakis cud nad Wisla, gdyby mi ktoras pokazala i dala pomacac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Sev 84 Napisano wczoraj o 08:51 Nie ma placówek gdzie w ramach edukacji rozdają gratis? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mam pieniędzy tak 31 Napisano wczoraj o 09:03 4 godziny temu, Daniel86 napisał: Mnie by wystarczyło do końca życia, bo ani jedna by nie została zużyta Jaki sens to robić przez folie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Daniel86 52 Napisano wczoraj o 09:22 13 minut temu, Mam pieniędzy tak napisał: Jaki sens to robić przez folie Ja nie czuję się kompetentny w sprawach seksu, ale ja mogę sobie wyobrazić sytuację, że samotna kobieta nie ma ogarniętej żadnej innej firmy antykoncepcji, bo ona jest samotna. Aż tu nagle nadarza się okazja do seksu. Raz można i w folii, a potem się zobaczy. Przynajmniej tak mi się wydaje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach