schizol in the house 3 Napisano sobota o 18:03 Bo masz kontakt z Moim Aniołem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 32 Napisano sobota o 18:09 Klaudiusz to Aniol Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
schizol in the house 3 Napisano sobota o 18:09 Przed chwilą, Hypnotize napisał: Klaudiusz to Aniol Klaudiusz to świnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 32 Napisano sobota o 18:10 nimfetka to zyrafa, a Klaudiusz jest piekna, a nimfetka smierdzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 32 Napisano sobota o 18:11 Swinia to cie zrobila szczerbaty parchu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
schizol in the house 3 Napisano sobota o 18:11 Przed chwilą, Hypnotize napisał: nimfetka to zyrafa, a Klaudiusz jest piekna, a nimfetka smierdzi A wpierrdol chcesz Wszystko Jej pokaże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 32 Napisano sobota o 18:12 Nie pokazesz, bo nie masz do niej kontaktu szczerbatku, a wpieerdol to ty dostaniesz, jak sobie nagrabisz, wiec nie badz taki wiracha przez internet ty cycatku bezzebny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 32 Napisano sobota o 18:12 Haha mam nowa ksywa na szczerbatka, cycatek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 32 Napisano sobota o 18:13 Myslisz, ze sie boje takiego knura jak ty? Na kolana klekaj i przepraszaj Klaudiusza, bo nimfetka.to jej do piet nie dorasta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
schizol in the house 3 Napisano sobota o 18:17 1 minutę temu, Hypnotize napisał: Myslisz, ze sie boje takiego knura jak ty? Na kolana klekaj i przepraszaj Klaudiusza, bo nimfetka.to jej do piet nie dorasta Myślę że tak Przecież to Klaudiusz zazdrości Nimfie urody, pieniędzy i inteligencji a nie odwrotnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 32 Napisano sobota o 18:18 No to zle.myslisz cycatek, bo dla mnie jestes goowno nie oponent A Klaudiusz nikomu niczego nie zazdrosci, mscisz sie na niej, bo ci dala kosza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 32 Napisano sobota o 18:18 Ide sobie w ogole do pubu i mnie mie bedzie, milego gnicia w domu w sobotni wieczor Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 19 Napisano sobota o 18:20 w pracy gniję a nie w domu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 19 Napisano sobota o 18:21 Chciałbym se pognić w domu zmęczył mnie ten urlop Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 32 Napisano sobota o 18:23 Ja ide sobie do pubu na piwko xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
schizol in the house 3 Napisano sobota o 18:26 8 minut temu, Hypnotize napisał: A Klaudiusz nikomu niczego nie zazdrosci, mscisz sie na niej, bo ci dala kosza Nic mi nie dała bo ja jej nigdy nie chciałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 32 Napisano sobota o 18:28 Pewnie, ze chciales i nadal chcesz, kiedys non stop za nia laziles i klaudiusz jestes, ale Klaudiusz sie brzydzi Toba, i slusznie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeznadziejna 31 Napisano sobota o 18:29 Elżbieta cie nie chce paszoł won Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 32 Napisano sobota o 18:30 jego chyba zadna nie chce i nigdy nie zechce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
schizol in the house 3 Napisano sobota o 18:31 3 minuty temu, Hypnotize napisał: Pewnie, ze chciales i nadal chcesz, kiedys non stop za nia laziles i klaudiusz jestes, ale Klaudiusz sie brzydzi Toba, i slusznie BO MYŚLAŁEM ŻE WYGLĄDA TAK https://imgbox.com/UnIo6as6 A OKAZAŁO SIĘ ŻE TO NIE ONA I WSZYSTKICH OSZUKAŁA ŚWINIA Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 102 Napisano sobota o 18:36 9 minut temu, schizol in the house napisał: Nic mi nie dała bo ja jej nigdy nie chciałem Pamiętam 4-5 lat temu do niej rwales Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 32 Napisano sobota o 18:36 Klaudiusz jest duzo piekniejsza, i naturalna, a ty masz kiepski gust i podobaja ci sie pasztety z rybimi ustami i dloniami frankensteina 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 32 Napisano sobota o 18:36 Ja tez pamietam, ale Klaudiusz dala kosza, to teraz obraza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
schizol in the house 3 Napisano sobota o 18:37 Przed chwilą, Srelcia napisał: Pamiętam 4-5 lat temu do niej rwales BO MIAŁA KRADZIONE ZDJĘCIA PIĘKNEJ MARTY W AWATARZE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 32 Napisano sobota o 18:44 Ale Klaudiusz to piekna kobieta i ma cudowny anielski charakter Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
schizol in the house 3 Napisano sobota o 18:52 (edytowany) 7 minut temu, Hypnotize napisał: Ale Klaudiusz to piekna kobieta i ma cudowny anielski charakter Jest upośledzona I śmierdzi jej ciiipka rybami Edytowano sobota o 18:52 przez schizol in the house Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niszczyciel forvmowy 4 Napisano sobota o 18:54 1 minutę temu, schizol in the house napisał: Jest upośledzona to prawda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 32 Napisano sobota o 18:59 Nie jest uposledzona, piszecie tak, bo was nie lubi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 32 Napisano sobota o 19:02 Nie jest uposledzona, piszecie tak, bo was nie lubi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 32 Napisano sobota o 19:14 Jej cudowne lono pachnie kwiatkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach