CVEL 2 Napisano 10 godzin temu Czyli miliard złotych na polskie. To się dzieci nachapają... A miał ich sześcioro tak btw. A jeszcze każde z nich będzie dostawało tantiem o wartości kilkudziesięciu tys miesięcznie... Ehhh takim to dobrze... Nie ma nic lepszego niż urodzić się dzieckiem bogatego muzyka... Nie dość, że majątek po starym to jeszcze tantiemy o wartości mieszkania. Wiedzieliście o tym, że np. córka Kurta Cobaina po dziś dostaje comiesięczny tantiem o wartości 100 tys dolarów? Czyli prawie pół miliona zł, za to tylko, że miała sławnego starego. Ja yebie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 30 Napisano 10 godzin temu Tez trzeba bylo grac na instrumencie, to dzieci odziedziczylyby po tobie miliony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niszczyciel forvmowy 4 Napisano 10 godzin temu jak to każdy żyd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niszczyciel forvmowy 4 Napisano 10 godzin temu 8 minut temu, Hypnotize napisał: Tez trzeba bylo grac na instrumencie, to dzieci odziedziczylyby po tobie miliony tego piłowania i jęków ciężko było słuchać na parwdę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 30 Napisano 10 godzin temu Dobrze ze ja mam w doopie hajs, wiec nie mam boolu doopy o jakies miliony Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach