niemaszuprawnień 557 Napisano niedziela o 16:24 1 minutę temu, Malowany napisał: Ostatnio pisała, że rano wstaje, a patrzę o 2 aktywna I wstałam. Boli coś? Bo cały czas o mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeznadziejna 36 Napisano niedziela o 16:25 Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Ja ważę 65 kg, przy wzroście 175 Kobyla. Jeszcze pesel mi podaj to se wezme chwilówkę w bocianie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 453 Napisano niedziela o 16:25 Przed chwilą, BabkaBożaBeznadziejna napisał: No właśnie nie wiem. Nikogo i stąd ten ból dupy o wszystko. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 557 Napisano niedziela o 16:25 Przed chwilą, BabkaBożaBeznadziejna napisał: No właśnie nie wiem. Wysoka baba jesteś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 557 Napisano niedziela o 16:26 Przed chwilą, BabkaBożaBeznadziejna napisał: Kobyla. Jeszcze pesel mi podaj to se wezme chwilówkę w bocianie A coś ty dziś taka nerwowa? 🫤 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 86 Napisano niedziela o 16:26 2 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Białe do sandałów? I tak to nie zadziałał na płeć przeciwną. Krejzi cie olała i to ma sens tęczowe bede osilkow na silce wyrywal jak qwerty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 453 Napisano niedziela o 16:27 1 minutę temu, niemaszuprawnień napisał: I wstałam. Boli coś? Bo cały czas o mnie Mnie nie. Obserwuję i się śmieję, jak się plączesz w zeznaniach Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
afekafe 375 Napisano niedziela o 16:27 Może menopauza i andropauza was wyzwoli od tej nienawiści i ciągłego wojowania Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
*****_*** 86 Napisano niedziela o 16:27 3 minuty temu, niemaszuprawnień napisał: Ja ważę 65 kg, przy wzroście 175 kawał baby i ty jeszcze po wygladzie innym ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach