Magda999 1 Napisano poniedziałek o 18:36 Cześć, chętnie z kimś popisze, powymieniam doświadczenia, poglądy itd. Mój mail: magda.plewniak999@onet.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 391 Napisano poniedziałek o 21:16 okej lubisz niedzwiadków 150kg 165cm? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marianka szajba 8 Napisano poniedziałek o 21:16 To tutaj na pisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 35 Napisano poniedziałek o 21:18 Swirmo to ukochany ex klaudiusza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marianka szajba 8 Napisano poniedziałek o 21:19 2 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: okej lubisz niedzwiadków 150kg 165cm? Ja lubie 165 kg 159 cm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 391 Napisano poniedziałek o 21:23 2 minuty temu, marianka szajba napisał: Ja lubie 165 kg 159 cm zjem kolacje jutro bedzie 165kg... misio lubi salcesonek z musztrą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marianka szajba 8 Napisano poniedziałek o 21:29 5 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: zjem kolacje jutro bedzie 165kg... misio lubi salcesonek z musztrą Futruj sie na zdrowie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filtr powietrza tak 23 Napisano wtorek o 00:12 5 godzin temu, Magda999 napisał: Cześć Poka fotkę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 446 Napisano wtorek o 00:15 (edytowany) Do mnie już pisała. Wystarczyło, że napisałem 11 cm. Edytowano wtorek o 00:15 przez Malowany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 21 Napisano wtorek o 01:50 1 godzinę temu, Malowany napisał: Do mnie już pisała. Wystarczyło, że napisałem 11 cm. niech zgadnę - pewnie rzuciła się na ciebie 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 107 Napisano wtorek o 01:55 4 minuty temu, mr_Kumpir napisał: niech zgadnę - pewnie rzuciła się na ciebie Podejrzewam że jak ma blokniętą skrzynkę to nawet treści dokładnej nie zna. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 21 Napisano wtorek o 02:05 10 minut temu, Srelcia napisał: Podejrzewam że jak ma blokniętą skrzynkę to nawet treści dokładnej nie zna. a ty czemu nie śpisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 107 Napisano wtorek o 02:12 5 minut temu, mr_Kumpir napisał: a ty czemu nie śpisz A bo tak. A co taki ciekawski? hmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 21 Napisano wtorek o 02:14 1 minutę temu, Srelcia napisał: A bo tak. A co taki ciekawski? hmm a no nie wiem tak jakoś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 107 Napisano wtorek o 02:15 Przed chwilą, mr_Kumpir napisał: a no nie wiem tak jakoś Widziałam jak wczoraj mnie wysmialeś z tą kamienicą i napisałeś że ty byś wynajął hotel. 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 546 Napisano wtorek o 02:41 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 546 Napisano wtorek o 02:54 48 minut temu, mr_Kumpir napisał: a ty czemu nie śpisz Wszyscy cierpią na bezsenność Też do pracy, czy z pracy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 446 Napisano wtorek o 02:55 39 minut temu, Srelcia napisał: Widziałam jak wczoraj mnie wysmialeś z tą kamienicą i napisałeś że ty byś wynajął hotel. Gruby pozazdrościł miejscowki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 107 Napisano wtorek o 02:58 3 minuty temu, Malowany napisał: Gruby pozazdrościł miejscowki Który gruby? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 546 Napisano wtorek o 03:01 A tak poważnie, to czemu nie śpicie? Myśli Wam nie pozwalają zasnąć? Ja bym spała, gdybym mogła, ale nie mogę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 446 Napisano wtorek o 03:23 A tak na poważnie, to ja pilnuję tutaj porządku. 24 minuty temu, Srelcia napisał: Który gruby? Nie milioner Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filtr powietrza tak 23 Napisano wtorek o 03:33 9 minut temu, Malowany napisał: A tak na poważnie, to ja pilnuję tutaj porządku. Nie milioner Ciekawe czy wywalisz jej nudesy jak się wykrzaczysz 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 107 Napisano wtorek o 03:43 19 minut temu, Malowany napisał: Nie milioner To nie wiedziałam że ziemniak jest gruby. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 446 Napisano wtorek o 03:43 10 minut temu, Filtr powietrza tak napisał: Ciekawe czy wywalisz jej nudesy jak się wykrzaczysz Nie wiem o jakich nudesach mówisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filtr powietrza tak 23 Napisano wtorek o 03:48 4 minuty temu, Srelcia napisał: To nie wiedziałam że ziemniak jest gruby. Gruby i brzydki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filtr powietrza tak 23 Napisano wtorek o 03:48 Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeznadziejna 36 Napisano wtorek o 03:51 Będziecie smażyć się w piekle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 546 Napisano wtorek o 03:52 7 minut temu, Srelcia napisał: To nie wiedziałam że ziemniak jest gruby. Podłużny ze skórką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
niemaszuprawnień 546 Napisano wtorek o 03:52 3 minuty temu, Filtr powietrza tak napisał: Tak Kawa wypita, cynamonka zjedzona, więc można działać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filtr powietrza tak 23 Napisano wtorek o 03:54 Przed chwilą, niemaszuprawnień napisał: Kawa wypita, cynamonka zjedzona, więc można działać Nie wiem po co Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach