Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Hypnotize

Chyba sie ohajtam z jakas ciemnoskora dziewczyna i zrobimy sobie bejbiki

Polecane posty

Widze w swiatyni Sikh w weekendy te piekne mlode dziewczyny z Indii, poubierane w szaty i piekne stopki albo ta ciemnoskora dziewczyna z silowni, ale bym sie z nimi hajtal i robil bejbiki 😄 

Moj kolega AncientWisdom mi napisal, ze podobno dzieci z krzyzowek genetycznych maja lepsze mozgi... Np donald trump i jego dzieci sa biali i nic dobrego z nich nie wyszlo xD

Mysle, ze moim przeznaczeniem jest ozenic sie z piekna ciemnoskora dziewczyna i zrobic z nia potomstwo 

Sciagnalems obie dzisiaj odcinek nowy south park z donaldem trumpem, podobno niezla polewka, obejrze sobie w namiocie na moim handheld, ciekawe czy zabawne 😄 

dwa powerbanki naladowalem sobie do 100% teraz moge kilka dni z namiotu nie wychodzic tylko ogladac filmy grac w gierki dla dzieci... xD

podziwiac w nocy gwiazdy a w dzien piekne widoki 😄 zyc nie umierac xD

Patrza na mnie te indyjskie pieknosci mi w oczy, a ja jedyny bialy chlopak na sali xDD

lubie jak na mnie patrza takie pieknosci mi w oczy 😄 

angielki w ogole wygraly mistrzostwa europy w pilke nozna masakra ale utalentowane pilkarki hihi 😄 

ja nie wiem co to za serial

te ciemnoskore dziewczyny niektore to rozpieerdol, ta dziewczyna z kawiarni/silowni, ktora obok mnie siedziala w kawiarni raz ja prdl jak ja widze to odfruwam, jaka zgrabna i szczupla, lekko umiesniona tez jest, ale masakra, chcialbym taka ukochana

Dobrze kombinujesz tylko patrz żeby zamożna była to zawsze to jakiś dach nad głową i brak jakichkolwiek obowiązków z dewizą że praca wcale nie czyni wolnym. 😁

tak oczywiscie, ta dziewczyna z silowni to czasem wpada z jakims macbook najnowszym, cieniutkim, i widzialem ja ostatnio jak szla z mata do uprawiania jogi i rozciagania na ramieniu, ona chyba jest kasiasta i przychodzi w poludnie albo wieczor, wiec nie musi pracowac 😄 

to tak jak ja, bo widuje ja w poludnie i wieczory tez 😄 mozliwe, ze studentka jakas, ktora sobie lubi uprawiac sport 😄 

Jeśli taki związek uczyni Cię szczęśliwym, to ja życzę Ci powodzenia.

jesli dziewica, to nie ma znaczenia dla mnie kolor skory, chetnie poslubie ciemnoskora dziewice

mlodziutkie blond angielki tez sa fajne, ale ciemnoskore dziewczyny mi sie bardzo podobaja 😄 

do tego Sikh Temple jakie laseczki z Indii przychodza, i na boso chodza i te szaty piekne na sobie maja, cos pieknego xD i mi sie patrza w oczy na mnie zajeebiscie 😄 lubie jak mi sie takie laseczki patrza prosto w moje oczy xD

• Haha 1

A widzisz to wszystko jest na wyciągnięcie ręki jak szczęście po drugiej stronie lustra . Tylko nie spieltol tego . 😁

a co tu spieerdolic, umawiamy sie na wziecie slubu, a potem robimy bejbiki, i tyle

mozemy w namiocie w lesie xD

nie wiem czy wziecie slubu jest takie proste, czytalem ze w UK trzeba 30 dni czekac podobno, nie wiem jak tu sie bierze slub

jak poznam fajna dziewczyne to sie zgadamy i ohajtamy xD

no te z Indii niektore to sa ciapatki, ale w te szaty jak ubrane indyjskie i bose stopki piekne i mi sie patrza w oczy to masakra

albo ta ciapatka z kawiarni szczupla zgrabna i wysportowana, jakby sie do mnie przytulila to bym wyszedl z ciala, jakie ma cialo i ta piekna mloda buzia xD

nonie wiem, sam wyglad to dla mnie za malo, u mnie w miasteczku roi sie od pieknych dziewczyn i skad mam wiedziec, ktora wybrac xD

Bog zadecyduje 😄 

Pewnie nie, bo od kilku lat bujam sie w Klaudiuszu, wiec jeszcze poczekam 😄 

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się