BabkaBożaBeznadziejna 31 Napisano 19 godzin temu Ameno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 32 Napisano 19 godzin temu Yes oui tak ja ja das ist gut Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeznadziejna 31 Napisano 19 godzin temu Si Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 52 Napisano 19 godzin temu Czemu Iskra nie wyszła za lexa żeby pracował w jej posiadłości tylko on cały czas szuka młodego lachona gęby do wykarmienia mając żonę To nie trzyma się kûpy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeznadziejna 31 Napisano 19 godzin temu I dùpy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 52 Napisano 19 godzin temu Mam nadzieję że randomy z którymi czasem gadam nie czują że ja chcę ich złapać na dziedzko i ślub z nimi albo że ich szczuje dupom ja za wiele nie myślę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeznadziejna 31 Napisano 19 godzin temu Lubje prazonom cebule Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 32 Napisano 19 godzin temu Ja tez nie, ale moj internetowy kumpel AncientWisdom mi duzo wyslal cytatow z Koranu i Biblii i nagadal o Bogu i religii i ze seeks po slubie, ze slub a potem bejbiki i to naturalne, dlatego nie moge tak z pierwsza lepsza ;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 52 Napisano 19 godzin temu Mniam paluszki z sezamem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 32 Napisano 19 godzin temu Ja sie dzisiaj najadlem, bylem w swiatyni sikh i moj kolega w turbanie dal mi jedzenie, i u mamy bylem, a rano moj kolega anglik mi przywiozl 4 paczko czipsow ze szpinaku i jarmuzu wiec pojadlem dzisiaj Na podworku zanim pojde do namiotu to na kolanka sie pomodle patrzac w nieziemskie niebo i podziekuje Bogu za jedzenie, i ze nie gloduje dzisiaj jak dzieci w Palestyna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeznadziejna 31 Napisano 19 godzin temu Te grube som spoko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 32 Napisano 19 godzin temu Fryteczki njedawno jadlem u mamy posolone i popieprzone z sosami mniam, sos czosnkowy mama dojeebany serwuje xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 659 Napisano 19 godzin temu 29 minut temu, Get Out napisał: Szybko zwątpienie we własne siły następuje . To nie takie proste bo slub weźmie a ona go do pracy wygoni Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 52 Napisano 19 godzin temu Ja se rzeźby robię i szyję jak mi się nudzi ostatnio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeznadziejna 31 Napisano 19 godzin temu Z kupy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śliwka w Polonezie 280 Napisano 19 godzin temu 7 minut temu, Hypnotize napisał: Ja sie dzisiaj najadlem, bylem w swiatyni sikh i moj kolega w turbanie dal mi jedzenie, i u mamy bylem, a rano moj kolega anglik mi przywiozl 4 paczko czipsow ze szpinaku i jarmuzu wiec pojadlem dzisiaj Na podworku zanim pojde do namiotu to na kolanka sie pomodle patrzac w nieziemskie niebo i podziekuje Bogu za jedzenie, i ze nie gloduje dzisiaj jak dzieci w Palestyna Rany boskie, weź napisz gdzie mniej więcej gnijesz, napiszę do twojego lokalnego Council i powinni ci zorganizować jakąś pomoc, jeśli masz prawo pobytu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 52 Napisano 19 godzin temu Z papieru bubusie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeznadziejna 31 Napisano 19 godzin temu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filtr powietrza tak 4 Napisano 19 godzin temu Przed chwilą, BabkaBożaBeznadziejna napisał: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 52 Napisano 19 godzin temu Przedszkolaki mają takie fajne zajęcia teraz Ja już nie pamiętam swojego przedszkola ale drętwo było Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeznadziejna 31 Napisano 19 godzin temu Przed chwilą, Filtr powietrza tak napisał: Nie zmieszczę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 52 Napisano 19 godzin temu Stara ogląda turecki serial i typ ma na imię Baran a jaki przystojny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeznadziejna 31 Napisano 19 godzin temu Dobrze ze nie burak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeznadziejna 31 Napisano 19 godzin temu Pranie wyciąg czeba fak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 52 Napisano 19 godzin temu Baba ma na imię Dżender Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 52 Napisano 19 godzin temu (edytowany) Ja nikogo nie łapie na dziecko bo będą krzyczeć że nie sprzątam i za dużo jem o matko boje się nie nie zgvalce was omg ratuj się kto może uwaga macica niedorobiona łapie kandydatów do ożenku uuu pokażcie się panowie Edytowano 19 godzin temu przez chrobot Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeznadziejna 31 Napisano 19 godzin temu Wyjmal Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 32 Napisano 19 godzin temu Dziecko to za malo, ja chcialbym z 5 dzieci xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 52 Napisano 18 godzin temu szkoda energii tworczej na dziedzi mietkim wujem robione tak naprawde Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeznadziejna 31 Napisano 18 godzin temu Tak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach