Hypnotize 32 Napisano 20 godzin temu jak zona fajna i wysportowana, szczupla nieulana to nie szkoda, bo wtedy twardy chuuj xd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeznadziejna 31 Napisano 20 godzin temu A jak gruba foka ulana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 52 Napisano 20 godzin temu to nie ma dzieci chój miekki ale za to giętki umysł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Filtr powietrza tak 4 Napisano 20 godzin temu 30 minut temu, chrobot napisał: Przedszkolaki mają takie fajne zajęcia teraz Ja już nie pamiętam swojego przedszkola ale drętwo było Instynkt macierzyński Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 32 Napisano 20 godzin temu Z foka ulana sie lozko zarwie,.ale w namiocie na glebie nie ma takiego ryzyka, moze tez byc ulana xD gleba chyha sie niezapadnie wtedy jak lozko, deski pekna xD 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeznadziejna 31 Napisano 20 godzin temu Huh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 32 Napisano 20 godzin temu Jakby foka wazyla 150kg jak lezak i ja tez 150kg to bylaby lipcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeznadziejna 31 Napisano 20 godzin temu Może akurat mientki grunt to się zapadnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 32 Napisano 20 godzin temu Wychodzi na to, ze trzeba najpierw zbadac teren i grunt pod nogami zanim sie zacznie robic bejbiki xD Dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeznadziejna 31 Napisano 20 godzin temu Bajojajo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 32 Napisano 20 godzin temu (edytowany) Dobranocka dla dzieci sie skonczyla, trzeba zlozyc paciorek i isc lulu xD trzeba isc lulu xD Edytowano 20 godzin temu przez Hypnotize Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeznadziejna 31 Napisano 20 godzin temu Frytki bendom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 52 Napisano 20 godzin temu z czym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Onaaaa 659 Napisano 20 godzin temu 12 minut temu, Filtr powietrza tak napisał: Instynkt macierzyński Ty masz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 32 Napisano 20 godzin temu Ja prdl ale dzisiaj pojadlem jutro musze zaliczyc saunowanie xD Powerbanki mam dwa do 100% naladowane, wiec moge porobic aeroby na silce i podnosic ciezarki xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeznadziejna 31 Napisano 20 godzin temu Z ziemniakami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeznadziejna 31 Napisano 20 godzin temu Chce mieć anoreksje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 32 Napisano 20 godzin temu (edytowany) Ja do frytek ser camembert jeszcze troche do smaku mniam Jutro bede spalal i sama woda xD Edytowano 20 godzin temu przez Hypnotize 1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 32 Napisano 20 godzin temu To zostan fruitarianem, same owoce to bedziesz miala xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeznadziejna 31 Napisano 20 godzin temu Jutro tylko woda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 32 Napisano 20 godzin temu Nie wiem co jutro bede jadl, ale dzisiaj tyle pojadlem, ze jutro moge sobie zrobic sesje grania w gierki dla dzieci przez kilka dni,i nie myslec o jedzeniu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 32 Napisano 19 godzin temu Haha, mozliwe, mam czekolade w plecaky i czipsy z jarmuzu i szpinaku xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeznadziejna 31 Napisano 19 godzin temu Pienkne perfumy kartoflane się roztaczajom Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 32 Napisano 19 godzin temu no ja dzisiaj spie nago, mam nadzieje, ze w nocy bedzie zimno xD Spadam ogladac sobie south park xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeznadziejna 31 Napisano 19 godzin temu Tak https://youtu.be/ffjFTrAF0rA?si=UKoK1E8LREKhaVVX Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Hypnotize 32 Napisano 19 godzin temu Moj kumpel z neta mnje prosi o foto peenisa masakra jakas szkooda mi go troche, chyba bym mu poprawil humor, bo pisze, ze jestem jego miloscia xD Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
chrobot 52 Napisano 19 godzin temu ritarded kot nacpany Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeznadziejna 31 Napisano 19 godzin temu Boje się go Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeznadziejna 31 Napisano 19 godzin temu . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
BabkaBożaBeznadziejna 31 Napisano 19 godzin temu Skwarki boze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach