Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Marysia180197

Impreza bez dzieci

Polecane posty

Witam, za 2 tygodnie wyprawiam okrągłe 30 lat i robię imprezę na ogrodzie domu aby to uczcić. Mój synek w tym czasie jedzie do dziadków. Z góry zaznaczałam gościom że będzie huczna impreza, że młody u dziadków i szalejemy bo to w końcu 30-stka. No i 2 dni temu moja kolezanka pisze mi że przyjdzie z córką (2 latka) i szczerze mówiąc nie tak sobie wyobrażałam to. Będzie alkohol, głośna muzyka, pewnie przeklinanie, tańce i 2 latka krążącą między nogami. Z początku pomyślałam okej no trudno i zaproponowałam koleżance że może położyć córkę w pokoju synka i niech sobie tam śpi, ale ona powiedziała że nie ma opcji bo ona nie zasnie u nikogo w domu poza swoim. I teraz mam dylemat chciałabym przyjaciółce po prostu jakoś normalnie powiedzieć że to impreza bez dzieci. I ja osobiście kocham dzieci (sama mam) tylko po prostu nie uważam że taka impreza to warunki dla 2 latki, sama gdybym była w jej sytuacji zostałabym w domu z synem po prostu zamiast ciągnąć dziecko na imprezę dla dorosłych gdzie nie będzie innych dzieci. Wiem że jak jej napisze to będzie wielka obraza itd. Jak ubrać to delikatnie w słowa żeby jej przemówić ? 

Normalnie. Powiedz ze planowalas to bez dzieci i nawet twojego własnego nie będzie i ze nie widzisz tego. Jak będzie obraza to co z tego? To niech sie obrazi. Jak komuś nie można normalnie wprost nic powiedziec to niech sie obrazi.

2 godziny temu, Marysia180197 napisał:

Jak ubrać to delikatnie w słowa żeby jej przemówić ? 

powiedz ze planujesz występ chipendales i glupio wyjdzie z dziecmi

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować