Magda999 1 Napisano 15 godzin temu Pytam stałych bywalców Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mr_Kumpir 21 Napisano 14 godzin temu bo ktoś nie chce żeby ci działał Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiąca król...caryca 103 Napisano 14 godzin temu Na kafeterii nie ma czatu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
_Gretta 71 Napisano 14 godzin temu (edytowany) 46 minut temu, Magda999 napisał: Pytam stałych bywalców Jaki czat? Komunikator? Edytowano 14 godzin temu przez _Gretta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Spaghetti... 284 Napisano 14 godzin temu Zbalokowaną skrzynkę masz pewnie jak większość Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 103 Napisano 14 godzin temu To oznacza że jesteś tutaj już rozpoznawalna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nemesio Cervantes 385 Napisano 1 godzinę temu chat jest platny, mozesz wykupic konto premium u mnie za 50zl dozywotnio, tzn. do bana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
murb 0 Napisano 1 godzinę temu 4 minuty temu, Nemesio Cervantes napisał: chat jest platny, mozesz wykupic konto premium u mnie za 50zl dozywotnio, tzn. do bana Można wykupić chat na Kafeterii? A to rzecz ciekawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 103 Napisano 1 godzinę temu 14 minut temu, Nemesio Cervantes napisał: chat jest platny, mozesz wykupic konto premium u mnie za 50zl dozywotnio, tzn. do bana I wtedy jest pewność że nikt nie zablokuje w międzyczasie? Jeżeli tak to ja chętnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Malowany 437 Napisano 33 minuty temu Niech ktoś z nią popisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Srelcia 103 Napisano 5 minut temu Była taka strona z czatami że jak się założyło tam konto to wystarczyło tworzac profil zaznaczyć ze jest się dziewczyną i jaki wiek. Po 5 minutach około 30 wiadomosci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach